Infrastructura Ultimele stiri

WIZZ Air își extinde capacitatea în Iași cu 33%

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România și una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, urmând recentul anunț privind dezvoltarea bazei sale din București, a anunțat astăzi extinderea suplimentară a operațiunilor sale din România, alocând o aeronavă nouă la Iași și adăugând șase noi rute rețelei locale în continuă creștere.

 

Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iași în august 2020 odată cu lansarea celor șase rute noi către Barcelona, ​​Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino și Verona, precum și cu creșterea frecvențelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles și Tel Aviv. Biletele către aceste destinații mult așteptate pot fi deja achiziționate de pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil cu prețuri ce pornesc de la doar 119 RON*.

WIZZ își extinde continuu rețeaua din România și creează tot mai multe oportunități de călătorie cu cea mai verde flotă din Europa**; WIZZ a anunțat deja 13 noi rute în acest an care conectează România cu restul Europei și nu numai.

Angajamentul Wizz Air față de clienții români este subliniat și de creșterea puternică și pe celelalte nouă aeroporturi românești. Cu o rețea de 140 de rute din România, WIZZ va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, ceea ce reprezintă o creștere cu 10% de la an la an. Operațiunile WIZZ din țara noastră nu oferă doar acces la cele mai mici tarife între România și restul Europei, ci stimulează și piața locală a locurilor de muncă din sectoarele aviației și turismului, sprijinind mai mult de 8.000 de locuri de muncă*** în acest an în industriile asociate din toată țara.

Stephen Jones, Wizz Air Hungary’s managing director declară:Sunt încântat că la doar două săptămâni de la anunțarea extinderii bazei din București putem aduce pasagerilor noștri din România alte vești bune. Cele mai noi rute vor conecta aeroportul din Iași cu șase minunate orașe europene, iar alocarea celei de-a treia aeronave ultra-moderne Airbus A320 va aduce la  creșteri de frecvențe pe patru dintre cele mai populare servicii ale noastre către Bologna, Bruxelles, Roma și Tel Aviv. Echipa WIZZ așteaptă cu nerăbdare să primească la bordul aeronavelor sale călători frecvenți, cât și pe cei care aleg să zboare pentru prima dată. Și pentru cei care doresc să-și transforme pasiunea pentru călătorii într-o carieră, am fi încântați să-i întâlnim la sesiunile de recrutare pentru echipajelor de cabină Wizz Air.”

Cătălin Bulgariu – Directorul General al Aeroportului Internațional Iași, a declarat, la rândul său: Evenimentul de astăzi este dovada clară a parteneriatului corect și propice dintre Aeroportul Iași și compania aeriană Wizz Air. Aducerea celei de-a treia aeronave a Wizz Air în baza noastră și operarea a șase noi destinații de către această companie, două dintre acestea nemaifiind operate niciodată de la Iași, cum sunt Berlinul și Bari, arată că aeroportul se află într-o continuă dezvoltare și că este un partener stabil și de încredere. Dezvoltarea și consolidarea poziției Aeroportului Iași în rândul aeroporturilor din țară sunt confirmate și de faptul că, la finalul lunii septembrie, aerogara noastră a fost tranzitată de pasagerul cu numărul 1 milion, cu o lună mai devreme decât anul trecut. Mai mult, și compania Wizz Air a înregistrat pasagerul cu numărul 1 milion pe o cursă operată de la Iași. Prioritatea noastră este de a veni în întâmpinarea cerințelor pasagerilor, răspunzând așteptărilor acestora prin creșterea numărului destinațiilor operate de pe Aeroportul Iași și a frecvenței acestora.”

Maricel Popa – Președintele Consiliului Județean Iași, a completat: Mă bucur să constat că noi curse aeriene vor lega regiunea de Nord Est a țării de șase destinații foarte necesare. Atât ieșeni cât și locuitori ai întregii regiuni au solicitat în repetate rânduri introducerea curselor către Verona, Torino sau Bercelona. Noi am purtat negocieri cu firmele de transport aerian și iată că acum avem certitudinea că Iașul reprezintă un punct de interes pentru companiile aeriene. Wizz Air este o companie care operează deja pe aeroportul nostru, cunoaște mobilitatea călătorilor și potențialul aeroportului, iar faptul că pe lângă noile curse va aduce aici și o nouă aeronavă denotă siguranță și încredere.”

NOILE RUTE WIZZ AIR DE LA IAȘI

DestinațiaZilele de operareÎncepe dinTarife începând de la*
Barcelona, Spaniamarți, sâmbătă1 August 2020139 RON/29.99 EUR
Bari, Italiamarți, sâmbătă1 August 2020119 RON/24.99 EUR
Torino, Italiamarți, joi, sâmbătă1 August 2020119 RON/24.99 EUR
Berlin Schönefeld, Germaniamiercuri, duminică2 August 2020119 RON/24.99 EUR
London Southend, UKluni, miercuri, vineri, duminică2 August 2020139 RON/29.99 EUR/26.99 GBP
Verona, Italialuni vineri3 August 2020119 RON/24.99 EUR

 

FRECVENȚE CRESCUTE PE RUTELE EXISTENTE DE LA IAȘI

DestinațiaZboruri săptămânale
Roma Ciampino, Italia2xà5x
Bologna, Itala2xà3x
Bruxelles Charleroi, Belgia2xà3x
Tel-Aviv, Israel3xà4x

 

 

 

 

 

 

* Preț unic, inclusiv taxe de administrare. Este inclusă o geantă (max: 40x30x20cm). Gențile tip troller și fiecare alt bagaj sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com și pe aplicația WIZZ. Numărul de locuri la prețurile indicate sunt limitate.

** Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene în august 2019 (57,7 g / km / pasager).

*** Conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune.

Related posts

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Nora Dumitrescu

Karl Heinz Dietrich construiește o platformă logistică la Blaj

Stefana Muresan

La Timișoara se va construi un stadion ce va semăna cu arena Ilie Oană din Ploiești

Stefana Muresan

Cea mai mare universitate din țară își face proiect cloud de 5 milioane

Nora Dumitrescu

Medicii vor fi scutiți de impozit pe venit

Stefana Muresan

Obținerea Certificatelor de Situație de Urgență. Cazuri punctuale

Ligia Voro

Hotelul Melody din Cluj, vândut cu 5,6 milioane euro

Nora Dumitrescu

Theodora Golf Club anunță deschiderea terenului și prima competiție: Cupa Transavia, ediție aniversară

Stefana Muresan

VGP set to develop new business park in Arad

Papuc Irina

Lucrări de asfaltare pe drumurile spre obiectivele turistice din Cluj

Stefana Muresan

Modernizarea Gării de Nord București – o singură ofertă primită de CFR

Nicolae Pop

Delgaz Grid, investiții de peste 450 milioane lei în rețelele de gaze naturale și energie electrică în 2017

Stefana Muresan

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

Cluj: Prima stradă din România cu sistem de depistare a autovehiculelor care trec pe roșu la semafor

redactia

România poate deveni țara din UE cu cele mai multe femei în domeniul IT&C

Stefana Muresan

Aplicații în medicină, turism, servicii și auomatizări la „MHPBigBrains”

Ligia Voro

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

Papuc Irina

Condmag Braşov, afaceri de 3,3 mil. lei în 2018

redactia

Cruising Chauffeur: Continental aduce viitorul conducerii cu grad înalt de automatizare pe autostrăzi

Stefana Muresan

Ambarcațiunile cu motoare termice, interzise pe marile lacuri ale Clujului

Nora Dumitrescu

Piața neagră a țigaretelor a depășit 40% în nord-est în luna noiembrie

redactia

Contracte între școli și mediul de afaceri la Sibiu

Stefana Muresan

Primul set de tutoriale video Digitaliada pentru predarea matematicii

Ligia Voro

S-a lansat programul ”prima împădurire”. Buget de 16 milioane de euro

redactia

Leave a Comment