Brașov Cluj Sanatate Ultimele stiri

Două lansări consecutive ale Synevo la Cluj-Napoca și Brașov

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, a inaugurat recent două centre de recoltare în orașele Brașov și Cluj Napoca. Acestea sunt unitățile cu numărul patru în ambele localități. Compania mai deține în cele două orașe câte un laborator modern care deservește și localitățile din apropiere. În urma lansării celor două puncte de recoltare, rețeaua Synevo a ajuns la nivel național la 113 centre de acest tip și 17 laboratoare, având o acoperire puternică în 36 de județe și 50 de orașe.

 

Noul punct de recoltare din Brașov este amplasat pe Bulevardul Alexandru Vlahuță, nr.39, iar cel din Cluj Napoca este amplasat în Cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, nr. 90, în apropiere de Spitalul Clinic de Recuperare.

Synevo și-a consolidat în 2019 prezența în centrul țării unde a mai inaugurat trei centre de recoltare în Sfântul Gheorghe, Târgu Mureș și Sibiu. Synevo este prezentă acum în Transilvania cu 18 de puncte de recoltare și trei laboratoare amplasate în opt județe, respectiv 11 localități. Județul cu cea mai puternică prezență în regiune este Cluj, Synevo activând aici în orașele Cluj Napoca (un laborator și patru centre de recoltare), Florești și Câmpia Turzii. În județul Brașov compania mai deține un centru de recoltare în Săcele, pe lângă cele patru din orașul Brașov.

„2019 a fost un an de extindere și consolidare a prezenței Synevo în Transilvania, aducând astfel cât mai aproape de pacienții de aici o paletă extrem de vastă de teste realizate la un nivel de acuratețe ridicat și într-un interval de timp scurt, ca urmare a investițiilor realizate constant pentru dezvoltarea tehnologică”, a declarat Radu Piciu- Director Regional Zona Centru Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România. După primele șase luni ale acestui an grupul Medicover a raportat că Divizia de Servicii de  Diagnostic din care face parte Synevo România a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decât anul trecut.

Laboratorul Central din apropierea orașului București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un hub regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est. Compania a achiziționat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic în România, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui număr de aproximativ 8.000 de teste/oră, cu acuratețe maximă.

Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată țara. Anul acesta compania a adăugat rețelei 15 centre de recoltare și un laborator.

Related posts

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

Şeful BNR, Mugur Isărescu, anticipează o scădere a inflaţiei până la Paşte

Traian Dan

Nearly thousand top projects in Poland worth €120bn

Ionut Oprea

Școli din Mureș, modernizate cu fonduri europene

Stefana Muresan

Signature Brașov: Parterul unui bloc, montat în opt ore

Stefana Muresan

Pepco, luat cu asalt după redeschidere

Nora Dumitrescu

Brașov: Giganții de la Schaeffler, primul rulment etanș uriaș din lume

Stefana Muresan

David Ciceo, membru în Consiliul Director al Airport Council Europe

Stefana Muresan

Sibiul – capitala mondială a modei, Feeric Fashion Week revine

Ligia Voro

Wizz Air “taie” avioanele din România spre Austria, Emirate, Israel

Nora Dumitrescu

VGP expected to post substancial higher net profit for full year 2019

Papuc Irina

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

FANUC la EMO 2019 – Sisteme automatizate şi integrate în cel mai mare stand expoziţional

Ionel Albu

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș – Turda, finalizat 100% de asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA

Stefana Muresan

Saniya Melnicenco – NIS Petrol, în fruntea Asociației Române a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA)

redactia

Crosul OncoHelp pentru dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp Timișoara

Ligia Voro

Fond de Inovație în Sănătate pentru acces la o medicină modernă

Stefana Muresan

Aramis din Baia-Mare, producator pentru Ikea, trece pragul de 1 miliard de lei

Stefana Muresan

MAN a inaugurat cel de-al 9-lea MHS Truck Service din România, la Oradea

Traian Dan

Anuarul de business al Maramureșului: economia județului, în creștere

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] The Gold Road

Transilvania Business

Chipsuri de sfeclă de zahăr și praline imprimate 3D, printre cele 80 de produse prezentate de USAMV Cluj-Napoca, la Salonul ”Pro Invent 2019”

Stefana Muresan

Daniel Metz, Răzvan Rimbașiu, Adrian Crivii și Cornel Cătoi – Clubul Pro Opera Transilvană, în sprijinul prestigioasei instituții de cultură

Stefana Muresan

Iulius Mall Cluj, reactivat parțial. Ce unități sunt funcționale

Nora Dumitrescu

Leave a Comment