Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Qubiz nominalizată la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Compania de IT Qubiz, cu birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv câştigătoarea categoriei „The Workplace and People Development Awards” pe România în cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs de business din Europa.

 

Lansat în 2007, concursul are ca scop premierea excelenţei în domenii precum cel al inovaţiei, antreprenoriatului, strategiei de creştere, sau al responsabilităţii sociale. Anul acesta, numărul firmelor înscrise în concurs a depăşit 100.000, juriul European Business Awards având sarcina de a desemna câştigătoarele naţionale dintr-un shortlist de 3.000 de companii. Pentru categoria „The Workplace and People Development Awards” (premiul pentru cel mai bun loc de muncă pentru dezvoltarea angajaţilor, n.r.), juriul a decis că Qubiz merită să reprezinte România în faza finală a competiţiei, acolo unde compania orădeano-clujeană se va „bate” cu alte companii europene care-şi pun angajaţii pe primul loc.

Finala în decembrie la Varşovia

Gala de premiere European Business Awards va avea loc pe 3-4 decembrie în Varşovia. În cadrul evenimentului, finalistele din 33 de ţări europene vor trece printr-o serie de interviuri cu membrii juriului pentru ca mai apoi aceştia să determine campioanele europene pentru fiecare categorie în parte.

Qubiz nu este la primul succes în cadrul competiţiei, în 2018 ajungând în finala concursului, unde câştigătoare europeană la categoria „Workplace and People Development Awards” a fost desemnată o companie din Irlanda.

„Cel mai important lucru în business-ul nostru sunt, categoric, oamenii! Şi când spun oameni, mă refer atât la colegi cât şi la clienţi. Din prima zi de Qubiz mi-am dorit foarte mult să avem o atmosferă faină de lucru, să fim o companie în care nu doar dezvoltăm proiecte împreună, dar ne şi simţim bine împreună, ca între prieteni”, a declarat Marcel Anghel, CEO Qubiz.

Firma a pornit la drum în 2008 cu şase angajaţi, iar astăzi Qubiz numără peste 230 de angajaţi în Oradea şi în Cluj-Napoca. Industria IT din România este în top. În finala concursului au ajuns opt firme din România, patru dintre acestea activând în domeniul IT, iar celelalte patru vin din domeniul industrial, comercial, şi cel al energiei.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul ce leagă Oradea de Autostrada Transilvania costă 150 milioane euro

Articolul următor

Timișoara Fashion Week

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share