Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea se pregăteşte de Cartea Recordurilor

 

Duminică, 13 octombrie, peste 1.300 de persoane vor participa la cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie. Acțiunea va avea loc în Piața Unirii din Oradea, începând cu ora 12:30.

 

La acțiune vor fi prezentă inițiatoarea proiectului, Kinga Sebestyen, cea care a făcut fenomenul Kangoo Jumps renumit în Europa, antrenoare și creator de programe de slăbit și recuperare medicală.

Reprezentanții Cărții Recordurilor vor înregistra inițiativa și vor include această acțiune în Guiness Book of World Records.

Iniţiativa aparţine echipei KAPO – Sănătate pe ghete, formată din Kinga Sebestyen și medicii Alin Iova, Pușa Dorina Fărcaș și Olivia Burta, care derulează în Oradea un studiu ce demonstrează îmbunătățirea stării de sănătate prin exerciții Kangoo Jumps.

Peste 1.300

La cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie vor lua parte orădeni, locuitori din județul Bihor, pasionați de acest sport de peste hotare, precum și orice persoană din țară care dorește să facă mișcare și să contribuie astfel la includerea proiectului în Cartea Recordurilor.

Întrucât numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil în noua aplicație gratuită de mobil, JumpClass.

Au trecut mai bine de 10 ani de când am dezvoltat conceptul Kangoo Jumps și programele de slăbit și reabilitare în România și în multe țări din Europa. Suntem o comunitate puternică, mulți pasionați de acest sport și de viața sănătoasă, și îmi doresc să ne unim forțele și să includem România în Cartea Recordurilor. Duminică, 13 octombrie, la ora 13:00, vom începe cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie, în Piața Mare din Oradea. Va trebui să fim peste 1.300 de persoane pentru a doborî recordul anterior, de 1.298 persoane, deținut de Germania. Vorbim de un record mondial ce trebuie verificat și monitorizat de reprezentanții Cărții Recordurilor. De aceea, este necesar ca toți participanții să se înscrie în prealabil în aplicația JumpClass ce poate fi descărcată pe mobil gratuit din magazinele iOS și Android. Fiecare participant va achita online o taxă de participare de 25 de lei și va primi ghete rebound (personalizate pe greutate şi mărimea piciorului), tricou inscriționat cu «OraDeA bate recordul», băuturi răcoritoare, gadgeturi și diplomă de participare, individuală ori pentru instituţiile sau organizaţiile care vor avea peste 20 de participanţi. Abia aștept să sărim cu toții și să includem România, respectiv Oradea, în Cartea Recordurilor!”, a declarat Kinga Sebestyen.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima participare a României la Campionatul Mondial de degustare a vinurilor

Articolul următor

Carrefour va extinde la Cluj programul său de plată cu petul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share