Auto Bihor Slider Ultimele stiri

Bihorenii iubesc mașinile de epocă

Retroparada Toamnei 2019 a adunat în parcarea de la Lotus Retail Park sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11:00, peste 50 de mașini vechi și de epocă. Bihorenii care iubesc mașinile vechi sunt tot mai mulți de la an la an.

 „Avem peste 50 de maşini de vârste diferite și mărci diferite: Dacia, Mercedes, Renault, Mustang, Volkwagen, Fiat, Oltcit, Aro, BMW, Triumph Spitfire, Gaz, Volga și alte mărci. De la an la an numărul mașinilor vechi participante crește. La prima ediție, în 2012, am avut trei autoturisme. La fel, crește și numărul persoanelor care au acest hobby”, ne-a informat Rencsik Otto, preşedintele Retromobil Club România Filiala Bihor, organizatorul evenimentului.

Participanții au vârste de la cele mai fragede, până la 80 de ani.

Ana Rencsik are 17 ani și moștenește pasiunea pentru mașinile vechi de la tatăl său. De abia așteaptă să-și ia permisul de conducere pentru a conduce frumosul Triumpf Spitfire din 1976.

Baczoni Sandor are 80 de ani, dar nu-și arată vârsta.

 

„Îmi plac mașinile de când mă știu. Am început cu Trabant, Wartburg, Moskvich, BMW, Mercedes. Am și motociclete Jawa, pe care le mai conduc încă. În prezent conduc un Mercedes și 1981. Este o mașină foarte bună”, ne-a declarat Baczoni Sándor.

De la eveniment nu au lipsit mașinile autohtone: Dacia, Oltcit și Aro.

Related posts

City-dwellers take centre stage in MIPIM 2020 conversations

Ionut Oprea

BVB a implementat măsuri pentru ca activitatea să nu fie afectată de extinderea COVID-19

Ligia Voro

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Leave a Comment