Investitii Satu-Mare Ultimele stiri

Mai multe contracte de achiziții publice vor fi deblocate la Satu Mare

Procesul de derulare a mai multor contracte de achiziții publice din Satu Mare va fi deblocat după o întrunire a reprezentanților locali cu șeful instituției responsabile de la București, Bogdan Pușcaș.

Președintele Autorității Naționale de Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Pușcaș, s-a întâlnit la Satu Mare cu reprezentanți ai instituțiilor publice locale, în cadrul unei ședințe de lucru în domeniul achizițiilor publice.

Președintele ANAP și trei directori generali din cadrul acestei instituții au fost invitați de către președintele Consiliului Județean (CJ), Csaba Pataki, care a dorit să clarifice procedurile de achiziții publice și găsirea unor soluții viabile care să ducă la o abordare cât mai coerentă a activităților din acest domeniu.

La întâlnirea de lucru au participat directori de specialitate din cadrul CJ, responsabilii de achiziții publice din cadrul spitalelor aflate în subordinea CJ, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare și ai societății Apaserv.

În urma discuțiilor purtate la Satu Mare cu specialiștii ANAP a fost deblocat procesul de derulare a mai multor contracte de achiziție publică, aspect care va duce la scurtarea termenului de implementare a acestor contracte.

Tot în cadrul întâlnirii a fost discutată strategia ANAP în acest domeniu, modul de organizare a sectorului de achiziții publice, dar și statutul specialiștilor în achiziții publice, reglementate prin noul cod administrativ.

Related posts

ALISIA ENCO, colecție unicat de accesorii pentru cămăși

Ionut Oprea

Primul heliport medical din București a devenit funcțional: investiție de 1 milion de euro

Papuc Irina

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii

Stefana Muresan

Leave a Comment