Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai multe contracte de achiziții publice vor fi deblocate la Satu Mare

Procesul de derulare a mai multor contracte de achiziții publice din Satu Mare va fi deblocat după o întrunire a reprezentanților locali cu șeful instituției responsabile de la București, Bogdan Pușcaș.

Președintele Autorității Naționale de Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Pușcaș, s-a întâlnit la Satu Mare cu reprezentanți ai instituțiilor publice locale, în cadrul unei ședințe de lucru în domeniul achizițiilor publice.

Președintele ANAP și trei directori generali din cadrul acestei instituții au fost invitați de către președintele Consiliului Județean (CJ), Csaba Pataki, care a dorit să clarifice procedurile de achiziții publice și găsirea unor soluții viabile care să ducă la o abordare cât mai coerentă a activităților din acest domeniu.

La întâlnirea de lucru au participat directori de specialitate din cadrul CJ, responsabilii de achiziții publice din cadrul spitalelor aflate în subordinea CJ, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare și ai societății Apaserv.

În urma discuțiilor purtate la Satu Mare cu specialiștii ANAP a fost deblocat procesul de derulare a mai multor contracte de achiziție publică, aspect care va duce la scurtarea termenului de implementare a acestor contracte.

Tot în cadrul întâlnirii a fost discutată strategia ANAP în acest domeniu, modul de organizare a sectorului de achiziții publice, dar și statutul specialiștilor în achiziții publice, reglementate prin noul cod administrativ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Val de angajări la Hanna Instruments. Fabrică în Sălaj, centru de cercetare la Cluj

Articolul următor

Bihorenii iubesc mașinile de epocă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share