Industrie Sălaj Ultimele stiri

Val de angajări la Hanna Instruments. Fabrică în Sălaj, centru de cercetare la Cluj

Liderul mondial în fabricarea instrumentelor științifice de măsură Hanna Instruments a declanșat o campanie de recrutări pentru parcul său științific din Nușfalău.

Principalele posturi vizate sunt coordonator depozit, electromecanic, operator producție, strungar, frezor, matrițer, dar sunt căutați și economiștii sau specialiștii informaticieni. Compania le promite acestora, în afară de pachetul salarial, beneficii precum transport gratuit la locul de muncă, pachet de relocare, tichete de masă, asistență medicală, instruire continuă și promovare.

Hanna Instruments a fost fondată în Limena (Italia) în 1978, de către Oscar și Anna Nardo. De atunci a devenit lider mondial în dezvoltarea instrumentelor electro-analitice. Compania este producător și dezvoltator și vânzător de instrumente analitice utilizate în laboratoare chimice și producție chimică, tratarea apei reziduale, controlul mediului, analize ale apei potabile, industria alimentară și a băuturilor, agricultură, piscicultură.

Din anul 2000, Hanna este prezentă în România, iar unitatea principală de producție se află în parcul științific din județul Sălaj. Compania are 1.000 de angajați în instrumentație, senzori, activități chimice și electronice, mecanice, de injecție, grafică, ambalare și logistică.

Facilitatea de la Nușfalău este în creștere și se va extinde pentru a găzdui noi tehnologii și produse noi, urmând să devină una dintre facilitățile de producție de top din România.

Hanna Instruments Nușfalău, societate administrată de Martino Nardo, avea anul trecut afaceri de 128 de milioane de lei și un profit net de 10,6 milioane. Grupul mai deținea companiile HI Service Cluj-Napoca, HI Scientific Technology Baciu (județul Cluj), HI România și Beta Testing Hanna (Sălaj),

Related posts

Noi exproprieri pentru Autostrada Transilvania, Secțiunea 2A Ogra-Câmpia Turzii

Ligia Voro

MOL a finalizat construcția terminalului GPL în Tileagd, investiție de 2,3 mil. euro

Stefana Muresan

Aeroportul Internaţional Baia Mare, redeschis traficului intern şi extern în iunie

Stefana Muresan

Leave a Comment