Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Val de angajări la Hanna Instruments. Fabrică în Sălaj, centru de cercetare la Cluj

Compania de sorginte italiană s-a pus pe angajări în județele Sălaj și Cluj

Liderul mondial în fabricarea instrumentelor științifice de măsură Hanna Instruments a declanșat o campanie de recrutări pentru parcul său științific din Nușfalău.

Principalele posturi vizate sunt coordonator depozit, electromecanic, operator producție, strungar, frezor, matrițer, dar sunt căutați și economiștii sau specialiștii informaticieni. Compania le promite acestora, în afară de pachetul salarial, beneficii precum transport gratuit la locul de muncă, pachet de relocare, tichete de masă, asistență medicală, instruire continuă și promovare.

Hanna Instruments a fost fondată în Limena (Italia) în 1978, de către Oscar și Anna Nardo. De atunci a devenit lider mondial în dezvoltarea instrumentelor electro-analitice. Compania este producător și dezvoltator și vânzător de instrumente analitice utilizate în laboratoare chimice și producție chimică, tratarea apei reziduale, controlul mediului, analize ale apei potabile, industria alimentară și a băuturilor, agricultură, piscicultură.

Din anul 2000, Hanna este prezentă în România, iar unitatea principală de producție se află în parcul științific din județul Sălaj. Compania are 1.000 de angajați în instrumentație, senzori, activități chimice și electronice, mecanice, de injecție, grafică, ambalare și logistică.

Facilitatea de la Nușfalău este în creștere și se va extinde pentru a găzdui noi tehnologii și produse noi, urmând să devină una dintre facilitățile de producție de top din România.

Hanna Instruments Nușfalău, societate administrată de Martino Nardo, avea anul trecut afaceri de 128 de milioane de lei și un profit net de 10,6 milioane. Grupul mai deținea companiile HI Service Cluj-Napoca, HI Scientific Technology Baciu (județul Cluj), HI România și Beta Testing Hanna (Sălaj),

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a montat noua turlă a Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Articolul următor

Mai multe contracte de achiziții publice vor fi deblocate la Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share