Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe străzile Timişoarei se va putea circula cu trotinete electrice închiriate, un business start-up deja disponibil în Bucureşti şi Cluj

Pe străzile Timişoarei se va putea circula cu trotinete electrice închiriate, un business start-up deja disponibil în Bucureşti şi Cluj

După ce Primăria Timişoara a avut iniţiativa introducerii unui proiect-pilot în oraş, de introducere a unui serviciu de închiriat trotinete electrice, un start-up, FLOW, a lansat în oraşul de pe Bega un serviciu de închiriere de trotinete electrice. O alternativă smart de transport ecologic, trotinetele electrice sunt un trend care prinde tot mai mulţi adepţi în întreaga lume.

Un business românesc, FLOW se extinde acum în Timișoara, acesta fiiind al treilea oraș după București și Cluj-Napoca în care serviciul este prezent. Ultilizatorii au posibilitatea închirierii de trotinete electrice prin intermediul unei aplicații mobile.

„Ne cerem scuze că am ajuns cu 135 ani mai târziu, în primul oraș din Europa în care electricitatea a fost folosită pentru iluminat public. Timișoara este un oraș smart și foarte primitor și ne bucurăm că am avut multă deschidere din partea autorităților. În prezent am dat startul cu trei dock-uri de încărcare, urmând să creștem numărul acestora în următoarele zile. Nu ne oprim aici și intenționăm să avem peste 100 de astfel de stații în Cluj și Timișoara. De asemenea, cu această ocazie vrem să anunțăm și parteneriatul cu eGO. Trotinetele noastre vor fi disponibile în zilele următoare și prin intermediul acestei aplicații, care oferă un serviciu de car sharing 100% electric.

Scopul nostru este ca în următoarele luni să unificăm aceste servicii într-un singur sistem integrat de ride sharing smart și eco.” a declarat Bogdan Enoiu, fondatorul start-up-ului FLOW.

Închirierea trotinetelor presupune un procedeu foarte simplu. Cei care își doresc să folosească acest serviciu trebuie să descarce aplicația FLOW, disponibilă pe IoS și Android, și să își facă un cont. După identificarea trotinetei pe care vor să o foloseasca, pot da start la cursă scanând codul inscripționat pe aceasta. Utilizatorii care parchează trotineta în dock-ul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de „free FLOW”, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai bune firme din Arad au fost premiate în cadrul Topului Judeţean al Firmelor

Articolul următor

CBRE: Piața de investiții imobiliare din România a depășit 585 mil. euro în primele 9 luni în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share