Arad

Cele mai bune firme din Arad au fost premiate în cadrul Topului Judeţean al Firmelor

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a organizat în acest sfârşit de săptămână ediţia cu numărul 26 a Topului Firmelor din judeţul din vestul României. A fost premiată activitatea desfăşurată în cursul anului 2018, iar cei mai buni actori ai mediului de afaceri au fost premiaţi cu diferite diplome şi distincţii, în prezenţa autorităţilor locale.

Un număr de 2.425 de firme dintre cele 28.857 înregistrate la Oficiul Registrului Comerţului au îndeplinit condiţiile pentru a fi clasate pe unul dintre primele zece locuri ale fiecărui domeniu de activitate şi categorie de afacere. Pentru clasarea participanţilor la Top au fost analizate pentru fiecare societate comercială cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor naturale și capitalul angajat. Ca şi domenii de activitate, firmele sunt împărţite pe şapte domenii  Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură, Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism. În calcule se folosesc informații din situațiile financiare ale societăților pentru anul anterior, conforme cu Directivele Europene, furnizate de Ministerul Finanțelor Publice

Conform datelor cuantificate de Camera de Comerţ, cele 2.425 de firme au avut anul trecut o cifăr de afaceri de 26 de miliarde de lei şi un număr de 60.660 de angajaţi.

Related posts

Primăria Arad cumpără cu 1,1 milioane lei fabrica de păpuşi Arădeanca

Stefana Muresan

FOTO: Fermierii campioni la porumb din județele Arad și Bihor

Ligia Voro

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

Leave a Comment