Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crescătorii de oi din Sălaj vor majora capitalul social al cooperativei lor

Cea mai mare asociație de crescători de ovine din județul Sălaj își va mări capitalul social prin cooptarea a noi membri și își va amenaja două centre noi.  

Toți membrii Asociației Ovis Ardealul (AOA), cea mai mare asociație a crescătorilor de ovine din Sălaj, sunt așteptați la finele acestei luni, la Zalău, la Adunarea Generală a membrilor cooperativei. În 28 octombrie, Consiliul de Administrație (CA) va prezenta raportul de activitate de la înființare și până în prezent, se vor primi membri noi și se va stabili cuantumul taxei de înscriere pentru noii veniți.

Pe ordinea de zi a întâlnii se află prezentarea raportului CA asupra activității cooperativei de la înființare până în prezent, stabilirea cuantumului taxei de înscriere în AOA pentru membrii noi, primirea de noi membri, alegerea CA și a președintelui său, dar și stabilirea remunerațiilor acestora. De asemenea, vor fi supuse aprobării proiecte noi privind activitatea cooperativei.

Cu acest prilej va avea loc și Adunarea Generală Extraordinară a membrilor AOA, unde vor fi discutate subiecte precum deschiderea unui punct de lucru al cooperativei în comuna Meseșenii de Jos, majorarea capitalului social în urma cooptării de noi membri și schimbarea sediului din Zalău al cooperativei, de pe str. Corneliu Coposu pe str. Gheorghe Doja. La adunări pot participa, personal sau prin reprezentant – în baza unei procuri speciale, toți membrii cooperativei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Businessmenii din Baia Mare: vrem mai multe curse internaționale pe aeroport

Articolul următor

Subway și-a digitalizat restaurantele din Cluj și Iași

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share