Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Subway și-a digitalizat restaurantele din Cluj și Iași

Cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume a modificat două restaurante sub conceptul Fresh Forward Decor (FFD), situate în municipiile Cluj-Napoca și Iași.

Astfel, numărul restaurantelor care poartă amprenta noului conceptului ajunge la patru, după ce Subway România a anunțat deschiderea unui nou restaurant la Iași, și remodelarea celui din incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca.

“Mizăm pe conceptul revoluționar FFD și pe implementarea acestuia în întreaga noastră rețea. Totodată, menținem promisiunea făcută în fața clienților noștri și le oferim încă două locații îndrăznețe, complet digitalizate”, a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București – Ilfov.

În 12 octombrie Subway a redeschis inaugurat restaurantul din Cluj-Napoca, după o investiție majoră în decor și dotări. Situat în incinta Iulius Mall, acesta a fost primul deschis în afara Bucureștiului, în 2012, și al doilea care se alătura francizei în România, după restaurantul Victoriei din București.

“Din octombrie 2018 până în prezent vânzările au crescut, în medie, cu 19% iar profitul brut, cu 28%. Toate acestea se datorează strategiei noastre eficiente de business și, mai ales, celor peste 500 de angajați”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

În septembrie, Subway România și-a optimizat meniul, introducând mai multe tipuri de pâine, gustări, opțiuni pentru consumatorii vegetarieni și a creat un spațiu dedicat aromelor, în care doritorii își pot personaliza produsele. Conceptul FFD a fost promovat inițial la Pitești și la București.

Subway este un lanț de un restaurante cu servire rapidă, care se prezintă ca o alternativă la fast-food-ul tradițional. Acesta a fost fondat de Fred DeLuca și de Peter Buck și este o afacere de familie.

Compania lucrează cu 21.000 de francizați, fiind cea mai mare rețea de afaceri de dimensiuni mici din lume. Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în 2012. Principalii săi concurenți pe piața locală sunt McDonalds și KFC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crescătorii de oi din Sălaj vor majora capitalul social al cooperativei lor

Articolul următor

Începe Astra Film Festival 2019 la Sibiu: 126 de filme ce prezintă realitatea din 45 de țări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share