Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea a doborât recordul mondial la Kangoo Jumps

Peste 1.500 de orădeni au fost prezenți la doborârea recordului
FOTO: ORADEABESTPHOTO

A fost nevoie de 1.300 de persoane pentru a doborâ recordul mondial la Kangoo Jumps. Duminică, 13 octombrie, au fost prezenți circa 1.500 de bihoreni în Piața Unirii din Oradea, încercând să stabilească un nou record mondial – cea mai mare „oră” de Kangoo Jumps din istorie.
Vechiul record era de 1.298 de persoane și era deţinut de Germania.

Iniţiativa de a intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare clasă de Kangoo Jumps din istorie aparţine echipei KAPO – Sănătate pe Ghete, formată din Kinga Sebestyen, renumita antrenoare și creator de programe de slăbit și recuperare medicală și medicii Alin Iova, Pușa Dorina Fărcaș și Olivia Burta, care derulează în Oradea un studiu ce demonstrează îmbunătățirea stării de sănătate prin exerciții Kangoo Jumps.

Reprezentanții Cărții Recordurilor vor înregistra inițiativa și vor include această acțiune în Guiness Book of World Records.

Având în vedere că numărul participanților trebuie verificat de reprezentanții Guiness, cei care au vrut să participe la ora de Kangoo Jumps au trebuit să se înscrie în prealabil în aplicația gratuită de mobil, JumpClass.

A fost o oră fenomenală pentru toți participanții. Ne-am propus 1.300 de persoane. Ați fost peste 1.500! Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în spiritul Kapo-Sănătate pe Ghete, pentru Oradea, pentru România și pentru sănătatea tuturor!”, a scris pe pagina sa de Facebook medicul Alin Iova, unul dintre organizatori.

 

La rândul său, Kinga SebestyEn a postat pe Facebook o fotografie cu toți participanții cu textul:

Sunt atât de fericită! Am doborât recordul mondial! Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru că iubiți acest sport minunat!Kangoo Jumps este sportul sănătății și al fericirii!

Organizatorii si participantii la ora de Kangoo Jumps
FOTO: FACEBOOK.COM/KINGA SEBESTYEN

Cea mai mare „oră” de Kangoo Jumps din istorie a avut loc în cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul întregului weekend în Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul financiar de la Cluj, tranzacții de 1 milion de euro în două zile

Articolul următor

Gigantul Webhelp i-a cumpărat pe clujenii de la Pitech

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share