Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un grup indian cu o cifră de afaceri de cinci miliarde de dolari a deschis la Timişoara un centru de dezvoltare în domeniul IT

Grupul indian Tech Mahindra, cu o cifră de afaceri de cinci miliarde de dolari, a inaugurat marţi, la Timişoara, primul său centru de dezvoltare din România. Furnizor de top de servicii și soluții de transformare digitală, consultanță și remodelarea proceselor de business prin soluții IT, indienii se vor concentra, în noul centru, pe transformarea rețelelor folosind tehnologii de ultimă generație pentru clienții cheie ai companiei din Europa.

Noul centru de dezvoltare Tech Mahindra pornește activitatea cu o echipă de 100 de persoane care vor gestiona toate operațiunile rețelistice ale clienților companiei din Europa. Aceste operațiuni vor fi gradual automatizate și transformate pe parcursul următorului an, utilizând tehnologii de inteligență artificială și soluții IT dezvoltate de către companie.

„Timișoara este un important centru industrial, comercial și tehnologic, cu un sector IT care crește vertiginos și cu o populație tânără numeroasă, care vorbește atât limba engleză cât și cea germană. Considerăm că sectorul IT va înregistra creșteri spectaculoase în următorii trei – cinci ani, odată cu apariția și răspândirea tehnologiilor noi, precum automatizarea, inteligența artificială sau 5G. Astfel, intenționăm să transformăm Centrul de Dezvoltare Tech Mahindra din Timișoara într-un hub pentru operațiunile companiei din Europa și să creștem exponențial echipa de la an la an”, a declarat Vikram Nair, preşedintele pentru zona EMEA, în cadrul Tech Mahindra.

Noul birou Tech Mahindra va funcționa în Vox Technology Park.

Tech Mahindra reprezintă o companie cu afaceri de 4,9 miliarde de dolari cu peste 118.390 de angajați în 90 de țări, oferind consultanță pentru peste 930 de clienți de pe tot Globul, incluzând companii Fortune 500. Tech Mahindra este cea mai bine clasată companie din afara SUA în clasamentul Forbes Global Digital 100 (2018) și în Forbes Fab 50 Asia (2018).
Societatea specializată în domeniul serviciilor IT este parte din Grupul Mahindra cu afaceri anuale de 21 de miliarde de dolari și peste 200.000 de angajați în peste 100 de țări. Grupul operează în industrii cheie, fiind lider în acestea: producerea de tractoare și vehicule utilitare, piese auto, IT și tour operatori.tech

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul sportiv la Pădurea Neagră prinde viață

Articolul următor

Prin orașul Seini vor circula autobuzele electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share