Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DAW Bența a deschis un nou Centru Caparol în Republica Moldova

Compania DAW Bența a inaugurat un Centru Caparol în Bălți, Republica Moldova.

 

“Inaugurăm în Bălți cel de al doilea Centru Caparol din Republica Moldova, după cel din Chișinău deschis în 2009. Avem siguranța că prin acest spațiu aducem în comunitatea din Bălți un mod nou de prezentare a materialelor de construcții, care reunește tot ce are mai bun brandul Caparol în manieră profesională, cu informații, mostre de produs, servicii și suport tehnic care completează oferta de produse”, a declarat Remus Aurel Bența, director general al companiei DAW Bența.

 

Ambient plăcut și inspirațional

Spațiul în care sunt prezentate produsele și sistemele Caparol este mai mult decât o expoziție, este conceput astfel încât să creeze un ambient plăcut și inspirațional de întâlnire, discuții și studiu al soluțiilor potrivite pentru toți cei care utilizează în munca de zi cu zi materiale de finisaj: arhitecți, designeri, aplicatori, constructori dar și comercianți din segmentul materialelor de construcții.

Gama profesională de produse Caparol acoperă o multitudine de soluții și sisteme ambientale care îmbină în mod inspirat atât necesitățile decorative cât și cerințele concrete tehnice sau de protecție pentru acoperirea pereților, tavanelor sau pardoselilor la interior sau exterior.

 

De peste un deceniu, în Republica Moldova

Compania DAW Bența este prezentă în Republica Moldova de peste 10 ani, având o echipă proprie și dezvoltând o rețea de parteneri, comercianți și constructori care susțin promovarea produselor.

“Salut inaugurarea acestui magazin al companiei Caparol în municipiul Bălți, cunoscându-i ca lider pe piața vopselei de construcție din Republica Moldova nu doar prin produsele lor ecologice și calitative, ci și pentru susținerea multor idei și proiecte sociale”, a spus Vera Rusu, în calitate de reprezentant al Direcției Generale financiar economică din cadrul Primăriei Bălți.

Sandu TUDOR

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Optim PM livrează Oregon Park – Clădirea C pentru Portland Trust

Articolul următor

Profesori și elevi bihoreni instruiți după sistem nemțesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share