Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim PM livrează Oregon Park – Clădirea C pentru Portland Trust

(c) 2019 cosmin dragomir | cosmindragomir.info | all rights reserved

Optim Project Management a adăugat o altă clădire de birouri în portofoliul său de servicii de Project Management, prin livrarea fazei a două a proiectului Oregon Park din zona Pipera, București.

 

După finalizarea cu succes a primei faze a proiectului în 2016, Portland Trust a desemnat Optim PM să furnizeze servicii de Project Management, Cost Management și Coordonare SSM pentru faza a doua – Clădirea C – fiind ultima clădire construită ce completează complexul de birouri.

Proiectul, certificat BREEAM Excellent, are o suprafață construită de 44.683 mp și un regim de înălțime de 2S+P+6E+Etaj tehnic. Cele două niveluri ale subsolului oferă 361 locuri de parcare, completate de 32 locuri de parcare supraterane. În partea din față a clădirii se găsește o zonă de amenajare peisagistică mixtă, cu băncuțe, acoperită, pentru a fi folosită și pe timp de vreme rea.

„Optim PM a supravegheat construcția unei investiții de aproximativ 30 milioane de euro. Clădirea C este al treilea proiect de birouri pe care l-am întreprins pentru Portland Trust și este o poveste minunată de colaborare și succes. Aș dori să îi mulțumesc Clientului nostru pentru încrederea acordată și pentru că ne-a oferit oportunitatea de a face parte din acest proiect de investiții, cât și echipei Optim PM, care și-a oferit cunoștințele și expertiza pentru a asigura livrarea cu succes a acestui complex de birouri”, a declarat David Evans, director general al Optim PM.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Articolul următor

DAW Bența a deschis un nou Centru Caparol în Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share