Brașov Fără categorie Infrastructura Ultimele stiri

Primul strat de asfalt de pe lotul Râşnov-Cristian ar putea fi aşternut până vine iarna

Primul strat de asfalt pe lotul Râşnov–Cristian din Autostrada Comarnic–Braşov ar putea fi așternut curând,  înainte să vină iarna. Este estimarea reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, care au postat astăzi imagini video cu stadiul actual al lucrărilor la primul tronson care se construieşte din autostrada peste Carpaţi.

„Constructorul Autostrăzii Râșnov–Cristian menține un ritm foarte bun al lucrărilor. În curând va începe așternerea balastul stabilizat și sunt șanse foarte mari ca să apară și primul strat de asfalt până la începutul sezonului rece”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a DRDP Braşov.

Lucrările la lotul Râşnov – Cristian au început oficial pe 20 mai 2019. Termenul pentru finalizarea lucrărilor pe accest sector de autostradă este aprilie 2020, scrie BizBrașov.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei.

Related posts

Ungurii mai fac un pas pentru TGV-ul Budapesta – Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Electric Castle – festivalul care împlinește vise

Stefana Muresan

Trei noi proiecte cu finantare europeana depuse de Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Leave a Comment