Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul strat de asfalt de pe lotul Râşnov-Cristian ar putea fi aşternut până vine iarna

Primul strat de asfalt pe lotul Râşnov–Cristian din Autostrada Comarnic–Braşov ar putea fi așternut curând,  înainte să vină iarna. Este estimarea reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, care au postat astăzi imagini video cu stadiul actual al lucrărilor la primul tronson care se construieşte din autostrada peste Carpaţi.

„Constructorul Autostrăzii Râșnov–Cristian menține un ritm foarte bun al lucrărilor. În curând va începe așternerea balastul stabilizat și sunt șanse foarte mari ca să apară și primul strat de asfalt până la începutul sezonului rece”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a DRDP Braşov.

Lucrările la lotul Râşnov – Cristian au început oficial pe 20 mai 2019. Termenul pentru finalizarea lucrărilor pe accest sector de autostradă este aprilie 2020, scrie BizBrașov.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) a fost semnat în toamna lui 2017 cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, pentru suma de 118 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașovul va semna primele contracte cu finanțare europeană prin POR în valoare de peste 8 milioane de euro

Articolul următor

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share