București Real Estate Ultimele stiri

Promovare în cadrul CBRE România: Andrei Jerca preia funcția de Head of Industrial Services

- Andrei Jerca CBRE 960x641 - Promovare în cadrul CBRE România: Andrei Jerca preia funcția de Head of Industrial Services

CBRE, lider global și național al pieței de consultanță imobiliară, și-a extins echipa locală de management prin promovarea lui Andrei Jerca în rolul de Head of Industrial Services pentru CBRE România. Din această poziție, Andrei va coordona, împreună cu echipa de industrial din București și Timișoara, dezvoltarea serviciilor de real estate pentru chiriași, dezvoltatori și investitori.

 

„Experții CBRE sunt baza arhitecturii de experiențe pe care o asigurăm clienților. Calitatea oamenilor din spatele serviciilor noastre este esențială pentru CBRE. Din acest motiv, ne dorim în primul rând să creștem organic, promovând colegii care fac performanță, precum și să atragem oameni noi, valoroși, care au talentul necesar prin care putem crea diferență pe piața de real estate”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR (People), CBRE România.

Recent promovat ca Head of Industrial Services, Andrei Jerca are o experiență de peste 10 ani pe piața spațiilor industriale și este specializat atât în dezvoltarea și închirierea, precum și în administrarea și vânzarea proprietăților industriale. Andrei s-a alăturat echipei CBRE România la începutul anului 2017 iar în decursul ultimilor ani a fost implicat în consilierea unor tranzacții majore de închiriere și sale & lease back (proces prin care o proprietate este vândută și închiriată ulterior de vânzător) pentru companii de top din sectorul industrial. Anterior CBRE, Andrei a fost responsabil de asset management pentru proiectele dezvoltatorului industrial P3 și ale fondului de investiții Europolis, achiziționat ulterior de CA Immo.

„Piața spatiilor industriale din România trece printr-un proces de transformare și consolidare. După ce în 2019, am observat un apetit crescut din partea mai multor jucători interesați să intre pe piața locală, ne așteptăm ca pe parcursul anului 2020 să asistăm la o intensificare a competiției, atât prin intrarea unor noi dezvoltatori, cât și prin tranzacții importante de investiții, în special de tipul sale & lease back. Bucureștiul și vestul țării rămân cele mai dinamice piețe în termen de proiecte aflate deja în dezvoltare”, a declarat Andrei Jerca, Head of Industrial Services, CBRE România.

CBRE România acoperă zona de vest a țării printr-o echipă dedicată sectorului industrial, coordonată din Timișoara de Mădălin Aresmerițoaie, Senior Advisor, Industrial Services.

În ceea ce privește volumul livrărilor așteptate, potrivit datelor CBRE Research, în următoarele 18-24 de luni urmează a fi adaugată stocului actual de 4 milioane de metri pătrați o nouă suprafață totală de aproximativ un milion de metri pătrați de spații industriale la nivelul întregii țări.

„Am remarcat un interes ridicat pentru mai multe orașe secundare sau chiar terțiare care au potențial ridicat de dezvoltare: Craiova, Constanța, Târgu Mureș, Iași, Bacău și Bistrița. În următorii doi ani, ne așteptăm că aceste orașe să atragă investiții de cel puțin 150 de milioane de euro în sectorul industrial”, a adăugat Andrei Jerca.

Din stocul modern total de 4 milioane de metri pătrați de spații industriale, o suprafață totală de 55% se află în orașele regionale. Bucureștiul deține restul de 45%, rămânând astfel, cu aproape jumătate din totalul stocului, cea mai dorită zonă din România de către dezvoltatorii de spații industriale.

 

 

Related posts

Secretar de stat: Programul Start-Up Nation va avea un buget de aproape un miliard de lei în 2020

Papuc Irina

La Cluj, s-a dat startul luptei împotriva risipei de pâine, prin campania „nu arunca pâinea”

redactia

Oradea a doborât recordul mondial la Kangoo Jumps

Traian Dan

UNTOLD 2018: Prima zi de magie

Stefana Muresan

Grupul Sun Pharma va aduce în România milioane de doze de clorochină

Nora Dumitrescu

Familia Cotoi (Mobila Dalin) din Reghin, 9 mil. euro pe an din mobilier tapiţat

Stefana Muresan

Conferința și expoziția RoBuild 2018 – CONCRETE EDITION

redactia

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Alimentarea cu oxigen a Spitalului Municipal Carei, realizată în timp record

Traian Dan

Jumătate de miliard de euro pentru afaceri în mediul rural

redactia

Immofinanz & CA Immo – the merger

Peste 250 de milioane de euro pentru apa potabilă din județul Satu Mare

Traian Dan

ROMANIA CONNECTED – transportul multimodal conectează afacerile din România cu piețele internaționale

Stefana Muresan

Cooperativa Timlactagro – primul său magazin din Timişoara cu produse lactate, pita de Pecica, salamul de Salonta și slana bănățeană de ciuperci

Stefana Muresan

Dedeman își deschide un magazin de 12 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Topul universităților din România. UBB, pe primul loc

redactia

Transformare digitală pentru Electric Plus, una dintre cele mai profitabile companii românești

Stefana Muresan

Asociaţia Nucifere Regia: Plantaţia cu care reuşeşti să-ţi recuperezi investiţia de 100 de ori

Stefana Muresan

“Manual” pentru viitorii deținători de case tradiționale

Nora Dumitrescu

Primăria Zlatna scoate la licitație exploatarea aurului din halda de steril a fostei uzine Ampelum

redactia

VIDEO: Daimler a inaugurat producția cutiilor de viteze automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj în România

redactia

Producătorul de mobilă Conalcri Prod din Măieruş, judeţul Braşov, afaceri de 6 mil. euro. Printre clienți, retailerii Naturlich și Leroy Merlin

Stefana Muresan

Anghel (BVB): 2019 va fi cel mai bun an din ultimul deceniu pentru emisiunile de obligaţiuni listate

redactia

Desant german în Transilvania. “Aici se face adevăratul business”

redactia

Leave a Comment