Auto Eveniment Industrie Sibiu Ultimele stiri

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Compania de consultanță în management Werner Seeger Qualitatsmanagement Romania organizează a 10-a ediție a evenimentului Sibiu Quality Days 2019, dedicată specialiștilor în managemntul calității din companiile ce operează preponderent în sectorul automotive din România. Conferința Sibiu Quality Days, ce se va derula în 21-22 noiembrie 2019, marchează o contribuție specific românească la World Quality Month, celebrată în fiecare an, în luna noiembrie.

 

Werner Seeger Managementul Calității România este de 18 ani una dintre cele mai importante prezențe pe piața din România, oferind cu succes consultanță în management, audit, dezvoltare personală și training-uri în domeniul managementului calității.

“Compania, înfiinţată în anul 2001, a cunoscut o creștere constantă, această evoluție fiind determinată de competențele demonstrate zi de zi în relația cu partenerii noștri, de identificarea și furnizarea unor soluții care au avut mereu în centru nevoile clienților și de expertiza specialiștilor noştri.
Cel mai important principiu de acțiune la WSQR este constituit de orientarea către clienți și nevoile acestora, căci, în definitiv, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai seama încotro se îndreaptă clienții tăi și cum poți tu să fii în fața lor”, a declarat Mădălina Constantin, Business Development Manager – WSQR.

Consultanții și trainerii WSQR sunt constant calificați și instruiți de către VDA QMC, iar experiența pe care au dezvoltat-o, la nivel de top, în companiile  automotive, în care își desfășoară activitatea, îi califică pentru a face diferența în sesiunile de coaching, training sau audit livrate.

„Viziunea WSQR asupra Industriei 4.0 este caracterizată de un element extrem de important – cooperarea deplină între oameni, soluțiile de automatizare industrială și noile tehnologii digitale concentrate în jurul lor. Cheia succesului o reprezintă așezarea omului în centrul fabricii digitale, înconjurat de tehnologii virtuale și roboți industriali, menite să sporească productivitatea, calitatea, dar și capacitatea de reacție. De fapt, considerăm că o cooperare aproape simbiotică a oamenilor, soluțiilor de automatizare industrială și tehnologiilor inovatoare va permite companiilor să obțină nu doar o productivitate mult mai mare, dar și o durată de viață a produselor mai lungă și costuri globale diminuate.
Fără Om va fi imposibilă realizarea proceselor digitalizate, implementarea industriei 4.0 sau crearea unor fabrici SMART. Omul va juca un rol și mai important în noua revoluție industrială”, a declarat Karoly Kali, Consultant WSQR.

Pentru a dezbate această temă, WSQR invită specialiștii și companiile interesate la cea de a 10-a ediție a Sibiu Quality Days între 21-22 Noiembrie 2019.

Motto-ul Sibiu Quality Days 2019:

“The future of Quality is now! How do I use digitalization to lead?”

“Suntem mândri să organizăm anual, acest eveniment dedicat dezvoltării de noi sinergii; așa cum indică testimonialele clienților noștri – reuniunea perfectă pentru crearea unei experiențe interactive și foarte apreciată.

În cadrul ediției de anul acesta, vom organiza o vizită în producție la Daimler România – filiala Star Assembly, care  reprezintă un pilon important în rețeaua internațională de producție powertrain Mercedes-Benz Cars. Cutiile de viteze asamblate aici se regăsesc în mașinile Mercedes-Benz din lumea întreagă. Star Transmission și Star Assembly, cu sediul la Sebeș, sunt subsidiare Daimler și furnizori de componente pentru automobile, numărând, în prezent, peste 3.000 de angajați.

Un alt criteriu care conferă unicitate acestui forum creat de “Oamenii Calității” – va fi și prezența Key Speaker-ului – Dr. Yuliya Prakopchyk – Head of Training and Professional Development German Association of the Automotive Industry/Quality-Management-Center (VDA-QMC).

Moderatorii conferintei SQD 2019 – sunt leaderi din industrie, cu expertiză și viziune, care vor conduce 6 workshop-uri pe diferite teme, însă în aria “Digitalizării”.

“Dacă în anii trecuți am reușit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei si și instrumente esenţiale, în vederea unor colaborări viitoare între participanți, vrem cu tărie să îl replicăm şi în cadrul ediţiei de anul acesta!

Atrăgând numeroşi experţi şi reputaţi factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor dumneavoastră, oferind astfel, o platformă ideală pentru a vă pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri.”

Pentru detalii suplimentare:

Mădălina Constantin
Business Development Manager
SC Werner Seeger Managementul Calităţii România SRL
Valea Argintului Nr. 151 555301 Cisnadioara, Jud. Sibiu, Romania
www.seeger-quality.ro
www.qualitydays.ro

Related posts

Brașovenii de la Dacia Plant investesc 4 milioane de lei în creșterea capacității de producție

redactia

Banca Transilvania, planuri ambițioase pentru acest an

Stefana Muresan

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

“Mega-proiect” de 42 mil. euro, fonduri europene, în bazinul hidrografic Mureş

Stefana Muresan

ATENOR announces the obtaining of the Building Permit for @EXPO project

Ionut Oprea

Ferma Bolloga își deschide băcănie din toamnă

Nora Dumitrescu

Un studio foto din Baia Mare s-a specializat în viziere medicale

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania, premiată de ASF pentru responsabilitate socială

Stefana Muresan

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Universitatea de Științe Agricole, primul magazin de cartier la Cluj

Nora Dumitrescu

Atenționare eJobs – tentativă de fraudă

Ligia Voro

Brisk Group: It is our duty to keep the lights on

Ionut Oprea

Clujul a cumpărat 24 de tramvaie Siemens de la Astra Arad

Nora Dumitrescu

ARL Cluj a finalizat varianta de ocolire a municipiului Carei. Investiție totală de peste 70 mil. lei

redactia

Kronstadt Hospitality Expert, expertiză în consultanță hotelieră

Nicolae Pop

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

Asocierea Spedition UMB – Tehnostrade SRL, câștigătoarea contractului pentru prima autostradă din Moldova

redactia

Vizită la nivel înalt cu puternic impact economic

Stefana Muresan

Contractul pentru achiziția de 35 de noi troleibuze și autobuze hibrid în Brașov, semnat azi

Ligia Voro

Ce­macon, profit de 14 mil. de lei, în nouă luni

Stefana Muresan

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Ligia Voro

Blue Air, curse charter pe ruta Oradea – Constanţa

Stefana Muresan

Omul de afaceri Dorel Goia mai vrea o fabrică în Europa Centrală

Stefana Muresan

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Zizin construieşte o nouă fabrică la Braşov

redactia

Leave a Comment