Auto Eveniment Industrie Sibiu Ultimele stiri

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Compania de consultanță în management Werner Seeger Qualitatsmanagement Romania organizează a 10-a ediție a evenimentului Sibiu Quality Days 2019, dedicată specialiștilor în managemntul calității din companiile ce operează preponderent în sectorul automotive din România. Conferința Sibiu Quality Days, ce se va derula în 21-22 noiembrie 2019, marchează o contribuție specific românească la World Quality Month, celebrată în fiecare an, în luna noiembrie.

 

Werner Seeger Managementul Calității România este de 18 ani una dintre cele mai importante prezențe pe piața din România, oferind cu succes consultanță în management, audit, dezvoltare personală și training-uri în domeniul managementului calității.

“Compania, înfiinţată în anul 2001, a cunoscut o creștere constantă, această evoluție fiind determinată de competențele demonstrate zi de zi în relația cu partenerii noștri, de identificarea și furnizarea unor soluții care au avut mereu în centru nevoile clienților și de expertiza specialiștilor noştri.
Cel mai important principiu de acțiune la WSQR este constituit de orientarea către clienți și nevoile acestora, căci, în definitiv, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai seama încotro se îndreaptă clienții tăi și cum poți tu să fii în fața lor”, a declarat Mădălina Constantin, Business Development Manager – WSQR.

Consultanții și trainerii WSQR sunt constant calificați și instruiți de către VDA QMC, iar experiența pe care au dezvoltat-o, la nivel de top, în companiile  automotive, în care își desfășoară activitatea, îi califică pentru a face diferența în sesiunile de coaching, training sau audit livrate.

„Viziunea WSQR asupra Industriei 4.0 este caracterizată de un element extrem de important – cooperarea deplină între oameni, soluțiile de automatizare industrială și noile tehnologii digitale concentrate în jurul lor. Cheia succesului o reprezintă așezarea omului în centrul fabricii digitale, înconjurat de tehnologii virtuale și roboți industriali, menite să sporească productivitatea, calitatea, dar și capacitatea de reacție. De fapt, considerăm că o cooperare aproape simbiotică a oamenilor, soluțiilor de automatizare industrială și tehnologiilor inovatoare va permite companiilor să obțină nu doar o productivitate mult mai mare, dar și o durată de viață a produselor mai lungă și costuri globale diminuate.
Fără Om va fi imposibilă realizarea proceselor digitalizate, implementarea industriei 4.0 sau crearea unor fabrici SMART. Omul va juca un rol și mai important în noua revoluție industrială”, a declarat Karoly Kali, Consultant WSQR.

Pentru a dezbate această temă, WSQR invită specialiștii și companiile interesate la cea de a 10-a ediție a Sibiu Quality Days între 21-22 Noiembrie 2019.

Motto-ul Sibiu Quality Days 2019:

“The future of Quality is now! How do I use digitalization to lead?”

“Suntem mândri să organizăm anual, acest eveniment dedicat dezvoltării de noi sinergii; așa cum indică testimonialele clienților noștri – reuniunea perfectă pentru crearea unei experiențe interactive și foarte apreciată.

În cadrul ediției de anul acesta, vom organiza o vizită în producție la Daimler România – filiala Star Assembly, care  reprezintă un pilon important în rețeaua internațională de producție powertrain Mercedes-Benz Cars. Cutiile de viteze asamblate aici se regăsesc în mașinile Mercedes-Benz din lumea întreagă. Star Transmission și Star Assembly, cu sediul la Sebeș, sunt subsidiare Daimler și furnizori de componente pentru automobile, numărând, în prezent, peste 3.000 de angajați.

Un alt criteriu care conferă unicitate acestui forum creat de “Oamenii Calității” – va fi și prezența Key Speaker-ului – Dr. Yuliya Prakopchyk – Head of Training and Professional Development German Association of the Automotive Industry/Quality-Management-Center (VDA-QMC).

Moderatorii conferintei SQD 2019 – sunt leaderi din industrie, cu expertiză și viziune, care vor conduce 6 workshop-uri pe diferite teme, însă în aria “Digitalizării”.

“Dacă în anii trecuți am reușit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei si și instrumente esenţiale, în vederea unor colaborări viitoare între participanți, vrem cu tărie să îl replicăm şi în cadrul ediţiei de anul acesta!

Atrăgând numeroşi experţi şi reputaţi factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor dumneavoastră, oferind astfel, o platformă ideală pentru a vă pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri.”

Pentru detalii suplimentare:

Mădălina Constantin
Business Development Manager
SC Werner Seeger Managementul Calităţii România SRL
Valea Argintului Nr. 151 555301 Cisnadioara, Jud. Sibiu, Romania
www.seeger-quality.ro
www.qualitydays.ro

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Equestrian Tourism in Covasna

Transilvania Business

Soluții digitale dedicate antreprenorilor prin noua ofertă Orange

Ligia Voro

Loredana Pădurean: „Să repatriem românii din țările afectate masiv de Covid”

Nora Dumitrescu

CJ Cluj: A fost semnat contractul pentru lucrarile de stabilizare a Dealului Hoia

Stefana Muresan

Italienii își fac asociație în județul Bihor

Traian Dan

KPMG își mută birourile în MIRO, cel mai nou proiect Speedwell în București

Papuc Irina

Brașov: Fundația 'Prințul de Wales' va lansa un nou program de susținere a micilor fermieri și producători locali

Stefana Muresan

EXPO REAL 2018: innovative, international, informative

Ionut Oprea

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Traian Dan

Vinul.ro: În 2019, campioana din Cotnari e o grasă!

Stefana Muresan

Femei de top la The Woman Cluj

Nicolae Pop

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

redactia

CJ Sibiu a semnat cel de-al treilea contract de finanțare pentru Spitalul de Pneumoftiziologie

Ligia Voro

CNAIR deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda!

Stefana Muresan

Nouă orașe din Ardeal primesc bani pentru stații de mașini electrice

Nora Dumitrescu

Romsilva face curierat cu lemn de foc la Cluj

Nora Dumitrescu

HIpark – 39 mil. euro, proiect mixt de birouri & rezidențial în Iași

Ionut Oprea

Parcare supraterană de 250 de locuri în centrul Timișoarei

Stefana Muresan

COO Purcari: Noi am accelerat producția și exportul de vinuri. Am făcut față multor crize și am ieșit puternici din ele

Ion Surdu

Radu Coșarcă, noul președinte al CA al Cupru Min Abrud

Stefana Muresan

Încep licitațiile pentru reabilitarea drumurilor județene pe Valea Izei și Valea Ruscovei

Stefana Muresan

Brașovul își va premia oamenii de afaceri la începutul lunii septembrie, într-o locație în aer liber, de peste 10.000 mp

redactia

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Leave a Comment