Auto Eveniment Industrie Sibiu Ultimele stiri

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Compania de consultanță în management Werner Seeger Qualitatsmanagement Romania organizează a 10-a ediție a evenimentului Sibiu Quality Days 2019, dedicată specialiștilor în managemntul calității din companiile ce operează preponderent în sectorul automotive din România. Conferința Sibiu Quality Days, ce se va derula în 21-22 noiembrie 2019, marchează o contribuție specific românească la World Quality Month, celebrată în fiecare an, în luna noiembrie.

 

Werner Seeger Managementul Calității România este de 18 ani una dintre cele mai importante prezențe pe piața din România, oferind cu succes consultanță în management, audit, dezvoltare personală și training-uri în domeniul managementului calității.

“Compania, înfiinţată în anul 2001, a cunoscut o creștere constantă, această evoluție fiind determinată de competențele demonstrate zi de zi în relația cu partenerii noștri, de identificarea și furnizarea unor soluții care au avut mereu în centru nevoile clienților și de expertiza specialiștilor noştri.
Cel mai important principiu de acțiune la WSQR este constituit de orientarea către clienți și nevoile acestora, căci, în definitiv, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai seama încotro se îndreaptă clienții tăi și cum poți tu să fii în fața lor”, a declarat Mădălina Constantin, Business Development Manager – WSQR.

Consultanții și trainerii WSQR sunt constant calificați și instruiți de către VDA QMC, iar experiența pe care au dezvoltat-o, la nivel de top, în companiile  automotive, în care își desfășoară activitatea, îi califică pentru a face diferența în sesiunile de coaching, training sau audit livrate.

„Viziunea WSQR asupra Industriei 4.0 este caracterizată de un element extrem de important – cooperarea deplină între oameni, soluțiile de automatizare industrială și noile tehnologii digitale concentrate în jurul lor. Cheia succesului o reprezintă așezarea omului în centrul fabricii digitale, înconjurat de tehnologii virtuale și roboți industriali, menite să sporească productivitatea, calitatea, dar și capacitatea de reacție. De fapt, considerăm că o cooperare aproape simbiotică a oamenilor, soluțiilor de automatizare industrială și tehnologiilor inovatoare va permite companiilor să obțină nu doar o productivitate mult mai mare, dar și o durată de viață a produselor mai lungă și costuri globale diminuate.
Fără Om va fi imposibilă realizarea proceselor digitalizate, implementarea industriei 4.0 sau crearea unor fabrici SMART. Omul va juca un rol și mai important în noua revoluție industrială”, a declarat Karoly Kali, Consultant WSQR.

Pentru a dezbate această temă, WSQR invită specialiștii și companiile interesate la cea de a 10-a ediție a Sibiu Quality Days între 21-22 Noiembrie 2019.

Motto-ul Sibiu Quality Days 2019:

“The future of Quality is now! How do I use digitalization to lead?”

“Suntem mândri să organizăm anual, acest eveniment dedicat dezvoltării de noi sinergii; așa cum indică testimonialele clienților noștri – reuniunea perfectă pentru crearea unei experiențe interactive și foarte apreciată.

În cadrul ediției de anul acesta, vom organiza o vizită în producție la Daimler România – filiala Star Assembly, care  reprezintă un pilon important în rețeaua internațională de producție powertrain Mercedes-Benz Cars. Cutiile de viteze asamblate aici se regăsesc în mașinile Mercedes-Benz din lumea întreagă. Star Transmission și Star Assembly, cu sediul la Sebeș, sunt subsidiare Daimler și furnizori de componente pentru automobile, numărând, în prezent, peste 3.000 de angajați.

Un alt criteriu care conferă unicitate acestui forum creat de “Oamenii Calității” – va fi și prezența Key Speaker-ului – Dr. Yuliya Prakopchyk – Head of Training and Professional Development German Association of the Automotive Industry/Quality-Management-Center (VDA-QMC).

Moderatorii conferintei SQD 2019 – sunt leaderi din industrie, cu expertiză și viziune, care vor conduce 6 workshop-uri pe diferite teme, însă în aria “Digitalizării”.

“Dacă în anii trecuți am reușit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei si și instrumente esenţiale, în vederea unor colaborări viitoare între participanți, vrem cu tărie să îl replicăm şi în cadrul ediţiei de anul acesta!

Atrăgând numeroşi experţi şi reputaţi factori de decizie din industria automotive, noi, cei de la Werner Seeger Qualitätsmanagement România, ne asigurăm că fiecare eveniment pe care îl organizăm adaugă plus valoare cunoştinţelor dumneavoastră, oferind astfel, o platformă ideală pentru a vă pune la curent cu cele mai recente tendințe din automotive și, de asemenea, pentru a putea explora viitoare oportunități de afaceri.”

Pentru detalii suplimentare:

Mădălina Constantin
Business Development Manager
SC Werner Seeger Managementul Calităţii România SRL
Valea Argintului Nr. 151 555301 Cisnadioara, Jud. Sibiu, Romania
www.seeger-quality.ro
www.qualitydays.ro

Related posts

Unicornul american Tradeshift: Centrul de greutate al expansiunii din IT va fi în România

redactia

Listarea la BVB ar putea determina evaluarea AAGES la 7-9 mil. euro

Stefana Muresan

UE va finanța IMM-urile din industria 4.0

Stefana Muresan

Forajele și exproprierile, surse de întârzieri pentru Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

CEE Property Forum 2020 – Online edition

Ionut Oprea

Academie în domeniul automobilismului, la Timișoara

Stefana Muresan

Plimbare virtuală printre monumentele Art Nouveau ale Oradiei

Traian Dan

APIA a lansat trei scheme noi de sprijin pentru fermierii afectați de Covid – 19

Traian Dan

HyperSurfaces și Artiness câștigă cea de-a XI-a ediție a Open Innovation Contest a NTT DATA

Nicolae Pop

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Ligia Voro

Sub președinția României la Consiliul Uniunii Europene, 800 de experți UE prezenți în Timișoara

redactia

Dedeman cumpara AFI Park cu 164 mil. euro

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cezar Sigmirean – lector univ. dr. în cadrul UMFST

Ligia Voro

Autostrada spre granița cu Ungaria, validată la achiziția publică

Nora Dumitrescu

Banca Mondială: Peste 200.000 de români şi-ar dori să se mute la Braşov

redactia

SAP își mărește echipa de specialiști IT de la Timișoara

Stefana Muresan

”Cupru Min” Abrud cumpără la licitație o tehnologie prin care ar putea scoate mai mult metal, din același concentrat

redactia

Undă verde pentru hidrocentrala Tarniţa-Lăpuşteşti?

Ligia Voro

Schimburi comerciale franco-române, în creștere cu 4,4%, la 7,8 miliarde de euro

Stefana Muresan

Clujul se „vinde” americanilor ca Smart City și hub de inovare

Nora Dumitrescu

Robotul terapeut care ajută copiii cu autism, creat de cercetătorii de la UBB. Proiect de 800.000 de euro, din fonduri europene

redactia

Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Arad, dotată cu un aparat ultraperformant

redactia

FOTO-VIDEO: Beer’s Point, automatizare de top în drumul spre extinderea internațională

Transilvania Business

Preh a bugetat afaceri de 157 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment