Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casa Sindicatelor din Baia Mare a intrat în insolvență

Activităţile Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) din municipiul Baia Mare au fost suspendate temporar, din cauza condiţiilor necorespunzătoare.

Măsura a fost luată în urma unor controale efectuate de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dar şi de cei ai Oficiului de Protecţie a Consumatorilor (OPC), conform Radio Cluj. Precizarea a fost făcută de şeful OPC Maramureș, Dacian Manoliu.

Clădirea este închisă temporar şi toate activităţile au fost suspendate ca urmare a unor nereguli care ţin de siguranţa şi igiena interioarelor. Directorul Direcției de Sănătate Publică Maramureş, Rareş Pop, a declarat că a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei administratorului unităţii.

CCS se află în insolvenţă, iar administratorul a precizat că e greu de spus dacă ar putea să fie efectuate în timp util toate reparaţiile necesare în urma constatării inspectorilor. Până la sfârşitul lunii CCS ar fi trebuit să găzduiască mai multe spectacole cu public pentru care biletele au fost deja vândute, dar şi balul bobocilor.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de Infrastructură se laudă cu cioturi din Autostrada Transilvania

Articolul următor

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Citește și:
Citeste mai mult

Rising Stars at Iulius

Construiește-ți cariera alături de cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din România, participând la programul de internship…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share