Fără categorie

Casa Sindicatelor din Baia Mare a intrat în insolvență

Activităţile Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) din municipiul Baia Mare au fost suspendate temporar, din cauza condiţiilor necorespunzătoare.

Măsura a fost luată în urma unor controale efectuate de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dar şi de cei ai Oficiului de Protecţie a Consumatorilor (OPC), conform Radio Cluj. Precizarea a fost făcută de şeful OPC Maramureș, Dacian Manoliu.

Clădirea este închisă temporar şi toate activităţile au fost suspendate ca urmare a unor nereguli care ţin de siguranţa şi igiena interioarelor. Directorul Direcției de Sănătate Publică Maramureş, Rareş Pop, a declarat că a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei administratorului unităţii.

CCS se află în insolvenţă, iar administratorul a precizat că e greu de spus dacă ar putea să fie efectuate în timp util toate reparaţiile necesare în urma constatării inspectorilor. Până la sfârşitul lunii CCS ar fi trebuit să găzduiască mai multe spectacole cu public pentru care biletele au fost deja vândute, dar şi balul bobocilor.

 

Related posts

AAGES, pregătită de majorarea capitalului social

Ligia Voro

A fost semnat Contractul Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate

Papuc Irina

Ratingul Transgaz este ‘BBB-‘ cu Perspectivă Stabilă, conform Fitch

Ligia Voro

Leave a Comment