Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Afisul Digital Days
FOTO: SOFTLEAD

Cea mai importantă conferință de marketing digital din Transilvania, Digital Days 2019, va avea loc vineri și sâmbătă, 25 și 26 octombrie, la Oradea. „În fiecare an marketingul digital ne provoacă și ne ține angrenați pentru a ne dezvolta și a evolua. Singura constantă este schimbarea, iar multitudinea de canale prin care comunicăm cu audiențele noastre poate deveni un labirint în care să ne rătăcim”, anunță organizatorii evenimentului care se va desfășura la Opera Events.

Digital Days 2019 va aduce în fața participanților o serie de speakeri și subiecte care să îi ajute să facă lumină și ordine în acest haos și să îi inspire la noi tactici, strategii și bune practici pe care le implementeze imediat în promovarea afacerii și inițiativelor la care lucrează.

Pe agenda evenimentului se regăsesc speakeri renumiți precum: Claudia Gheorghiu – Coordonator Comunicare Profi Romania Food, Alexandru Negrea – Social Media Marketing Expert, Alexandra Cernian – Proffesor, Trainer & Senior Consultant, Mircea Bravo – Vlogger, Nansi Lungu – Behavior Analist Bitdefender, Sorin Sfetcu – SEED Manager @ Google, Sebastian Văduva – Director of The Griffits School of Management & IT, Elena Badea – Managing Partner Valoria și Tudor Galos – Senior Business Consultant.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Articolul următor

Fornetti România a investit 1,5 milioane de euro la fabrica pe care o deţine în Timiş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share