Antreprenori Bihor Eveniment IT&C Ultimele stiri

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Afisul Digital Days
FOTO: SOFTLEAD

Cea mai importantă conferință de marketing digital din Transilvania, Digital Days 2019, va avea loc vineri și sâmbătă, 25 și 26 octombrie, la Oradea. „În fiecare an marketingul digital ne provoacă și ne ține angrenați pentru a ne dezvolta și a evolua. Singura constantă este schimbarea, iar multitudinea de canale prin care comunicăm cu audiențele noastre poate deveni un labirint în care să ne rătăcim”, anunță organizatorii evenimentului care se va desfășura la Opera Events.

Digital Days 2019 va aduce în fața participanților o serie de speakeri și subiecte care să îi ajute să facă lumină și ordine în acest haos și să îi inspire la noi tactici, strategii și bune practici pe care le implementeze imediat în promovarea afacerii și inițiativelor la care lucrează.

Pe agenda evenimentului se regăsesc speakeri renumiți precum: Claudia Gheorghiu – Coordonator Comunicare Profi Romania Food, Alexandru Negrea – Social Media Marketing Expert, Alexandra Cernian – Proffesor, Trainer & Senior Consultant, Mircea Bravo – Vlogger, Nansi Lungu – Behavior Analist Bitdefender, Sorin Sfetcu – SEED Manager @ Google, Sebastian Văduva – Director of The Griffits School of Management & IT, Elena Badea – Managing Partner Valoria și Tudor Galos – Senior Business Consultant.

Related posts

SESIUNE ATESTARE NAȚIONALĂ FIRME ȘI PFA DE CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT

redactia

Ministerul Agriculturii analizează măsuri de plafonare a prețului la produsele de bază

redactia

Investiţie de 7,6 mil. euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic de Urgenţă Oradea

Stefana Muresan

Leave a Comment