Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fornetti România a investit 1,5 milioane de euro la fabrica pe care o deţine în Timiş

Producătorul de patiserie congelată Fornetti România a anunţat finalizarea unei investiţii de peste 1,5 milioane de euro pentru reconstrucţia unei linii de producţie la fabrica pe care o deţine la Hodoni, în Timiş. Investiția are ca principal scop mărirea capacității de producție pe această linie complet automată, ceea ce va permite să se realizeze cu peste 1800 de tone de produse mai mult, pe an.

Fabrica din județul Timiș este una din cele mai performate unităţi ale grupului, nu doar din grupul Fornetti, ci și din Europa. Investiția s-a derulat pe o perioadă de 17 săptămâni și a fost coordonată de Departamentul Tehnic al companiei Fornetti,

„Sunt mândru că am reușit să finalizăm la timp această reconstucție, pentru modernizare și de mărire de capacitate, extrem de importantă pentru compania noastră, fiind un pas vital pentru dezvoltarea și eficientizarea fabricii din județul Timiș”, a declarat directorul general al Fornetti România, Szasz Jozsef.
Investiția recentă se încadrează într-un șir de modernizări efectuate, începute în urmă cu 4 ani, o dată cu achiziționarea companiei Fornetti România de către Aryzta AG, cel mai mare producător de patiserie congelată din lume. De-a lungul acestei perioade, valoarea investițiilor a fost de peste 7 milioane de euro.

De asemenea, grupul Fornetti a anunțat și o creștere a salariilor în toate cele 3 țări unde operează, România, Ungaria și Bulgaria, cu un procentaj mediu-diferențiat cuprins între 6 și 10%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 - 26 octombrie

Articolul următor

Rusia va avea consulat la Șimleu Silvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share