Angajari Industrie Timiș

Fornetti România a investit 1,5 milioane de euro la fabrica pe care o deţine în Timiş

Producătorul de patiserie congelată Fornetti România a anunţat finalizarea unei investiţii de peste 1,5 milioane de euro pentru reconstrucţia unei linii de producţie la fabrica pe care o deţine la Hodoni, în Timiş. Investiția are ca principal scop mărirea capacității de producție pe această linie complet automată, ceea ce va permite să se realizeze cu peste 1800 de tone de produse mai mult, pe an.

Fabrica din județul Timiș este una din cele mai performate unităţi ale grupului, nu doar din grupul Fornetti, ci și din Europa. Investiția s-a derulat pe o perioadă de 17 săptămâni și a fost coordonată de Departamentul Tehnic al companiei Fornetti,

„Sunt mândru că am reușit să finalizăm la timp această reconstucție, pentru modernizare și de mărire de capacitate, extrem de importantă pentru compania noastră, fiind un pas vital pentru dezvoltarea și eficientizarea fabricii din județul Timiș”, a declarat directorul general al Fornetti România, Szasz Jozsef.
Investiția recentă se încadrează într-un șir de modernizări efectuate, începute în urmă cu 4 ani, o dată cu achiziționarea companiei Fornetti România de către Aryzta AG, cel mai mare producător de patiserie congelată din lume. De-a lungul acestei perioade, valoarea investițiilor a fost de peste 7 milioane de euro.

De asemenea, grupul Fornetti a anunțat și o creștere a salariilor în toate cele 3 țări unde operează, România, Ungaria și Bulgaria, cu un procentaj mediu-diferențiat cuprins între 6 și 10%.

Related posts

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Carmangeria Moldovan cu afaceri de 15 mil. de euro va folosi doar carne din România

Stefana Muresan

Leave a Comment