Industrie Ultimele stiri

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

agerpres.ro

Consiliul Concurenţei a anunțat astăzi că analizează tranzacţia prin care Hans-Ewald Reinert și Wolfgang Kühnl preiau împreună companiile H.&E. Reinert Holding GmbH & Co. KG, H. Kemper GmbH & Co. KG și P.F.C. Pro Food Company GmbH & Co. KG. H.&E. Reinert Holding GmbH & Co. KG are ca obiect principal de activitate producția și comercializarea de preparate din carne procesată. În România, H.&E. Reinert este prezentă prin intermediul companiei H.&E. Reinert SRL, care desfășoară activități de fabricare a
produselor din carne. De asemenea, companiile H. Kemper GmbH & Co. KG și P.F.C.și Pro Food Company GmbH & Co. KG activează în sectorul procesării de carne, având ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din carne.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin email la adresa bunuri@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă în termen de 10 zile de la data anunţului.

Sursa foto: Agerpres

Related posts

Drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania, gata de licitație

Traian Dan

129 milioane euro, bani europeni, pentru facilitarea accesului la apă. Printre beneficiari locuitorii din: Bistrița-Năsăud, Brașov și Hunedoara

Stefana Muresan

A fost scoasă la licitație Supervizarea Secțiunii 1 și 5 ale Autostrăzii Sibiu Pitești

Ligia Voro

Leave a Comment