Industrie Ultimele stiri

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

Consiliul Concurenţei a anunțat astăzi că analizează tranzacţia prin care Hans-Ewald Reinert și Wolfgang Kühnl preiau împreună companiile H.&E. Reinert Holding GmbH & Co. KG, H. Kemper GmbH & Co. KG și P.F.C. Pro Food Company GmbH & Co. KG. H.&E. Reinert Holding GmbH & Co. KG are ca obiect principal de activitate producția și comercializarea de preparate din carne procesată. În România, H.&E. Reinert este prezentă prin intermediul companiei H.&E. Reinert SRL, care desfășoară activități de fabricare a
produselor din carne. De asemenea, companiile H. Kemper GmbH & Co. KG și P.F.C.și Pro Food Company GmbH & Co. KG activează în sectorul procesării de carne, având ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din carne.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin email la adresa bunuri@consiliulconcurentei.ro sau prin poştă în termen de 10 zile de la data anunţului.

Sursa foto: Agerpres

Related posts

Boia Invest ridică două clădiri în zona cantinei studențești Hașdeu din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Digitalizarea învățământului preuniversitar, finalizată în maxim doi ani

redactia

Topul angajatorilor privaţi din Mureş

Ligia Voro

Leave a Comment