Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Smart Talks”, antreprenoriat pe bune la Oradea

SmartBill și Banca Transilvania au demarat „Smart Talks”, un proiect de susținere a antreprenoriatului prin discuții deschise cu antreprenori și specialiști care activează în domenii strâns legate de antreprenoriat, iar în viitor și prin conținut video și scris.

 

Hotel Ramada din Oradea va găzdui în 28.10.2019 cea de-a patra ediţie a SmartTalks. Evenimentul este organizat de Vlad Mocanu, editor al cărţii „Eşecuri de succes”.

„Până acum am organizat trei ediţii în Bucureşti, care s-au bucurat de mare succes. Conceptul a fost gândit de către un antreprenor de succes din Bucureşti, Mircea Căpăţînă – SmartBill, care m-a invitat să organizăm împreună acest concept. Avem parteneri serioşi, precum Banca Transilvania, SmartBill şi Ramada Oradea. Conceptul evenimentului este de a aduce antreprenori de succes ca speakeri şi de a susţine o cauză care merită sprijinită. De data aceasta strângem fonduri pentru Fundatia Comunitară Oradea”, ne-a informat Vlad Mocanu.

Participarea la eveniment se face sub formă de donaţie de minimum 50 de lei, bani care merg direct către Fundaţia Comunitară Oradea.

Participanţi
În cadrul SmartTalks Oradea vor vorbi despre succesele lor:
Radu Savopol – fondator „5 to go”; Mircea Capățînă – Cofondator SmartBill (gazda evenimentului); Mircea Boerescu – CEO 2Performant și Elena Rada – Manager Business IMM Banca Transilvania şi un invitat surpriză. Evenimentul va începe la ora 18:00. Sunt doar 150 de locuri disponibile, înscrierea făcându-se pe principiul: primul venit, primul servit. Donația oferită merge către fondul de rezervă al Fundației Comunitare Oradea. Mai multe detalii
despre proiectele și programele fundației pot fi găsite pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fcoradea/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
agerpres.ro

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

Articolul următor

Problema rezidențiatului. Sorina Pintea: Președintele ar fi putut rezolva

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share