Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalele din Timiş au beneficiat de finanţări totale de 350 de milioane de lei în primele nouă luni ale anului

Spitalele din judeţul Timiş au beneficiat de nu mai puţin de 350 de milioane de lei de la Casa Judeţeană de Sănătate Timiş, după primele nouă luni ale anului 2019. Suma, una consistentă, garantează accesul oricăror persoane care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere, spun reprezentanţii Casei.

Cea mai mare parte a fondurilor acordate de CJAS Timiş au ajuns la principalele unităţi medicale din judeţ, cu adresabilitate mare. Pe listă sunt Spitalul Județean Timișoara aproximativ 106,6 milioane de lei; Spitalul Municipal Timișoara 70 de milioane de lei; Spitalul Clinic de Copii ”Louis Turcanu” aproximativ 38,3 milioane de lei; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” 17 milioane de lei; Institutul de Cardiologie Timișoara 20,5 milioane de lei; Spitalul Municipal Lugoj 12,6 milioane de lei; Spitalul de Psihiatrie Gătaia 13,6 milioane de lei, respectiv Spitalul de Psihiatrie si Mpsuri de Siguranţă Jebel 13,9 milioane de lei.

„Vreau sa subliniez faptul ca sumele alocate unităţilor sanitare cu paturi sunt suficiente şi nu există niciun motiv pentru care, unui asigurat, să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăţi în obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie in cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze, pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situaţia cu care se confruntă”, a declarat Victor Dumitraşcu, conducătorul CJAS Timiş.

În contract cu CJAS Timiș sunt în acest moment 26 de unităţi sanitare cu paturi. Dintre acestea, 14 spitale sunt în Timişoara şi acordă servicii medicale în spitalizare de zi şi spitalizare continuă, iar restul spitalelor sunt în judeţ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Timişoara a fost deschis cel mai mare hub de încărcare electrică a autovehiculelor

Articolul următor

Explorați natura pe două roți, cu ajutorul Greensylvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share