Sanatate Timiș

Spitalele din Timiş au beneficiat de finanţări totale de 350 de milioane de lei în primele nouă luni ale anului

Spitalele din judeţul Timiş au beneficiat de nu mai puţin de 350 de milioane de lei de la Casa Judeţeană de Sănătate Timiş, după primele nouă luni ale anului 2019. Suma, una consistentă, garantează accesul oricăror persoane care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere, spun reprezentanţii Casei.

Cea mai mare parte a fondurilor acordate de CJAS Timiş au ajuns la principalele unităţi medicale din judeţ, cu adresabilitate mare. Pe listă sunt Spitalul Județean Timișoara aproximativ 106,6 milioane de lei; Spitalul Municipal Timișoara 70 de milioane de lei; Spitalul Clinic de Copii ”Louis Turcanu” aproximativ 38,3 milioane de lei; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” 17 milioane de lei; Institutul de Cardiologie Timișoara 20,5 milioane de lei; Spitalul Municipal Lugoj 12,6 milioane de lei; Spitalul de Psihiatrie Gătaia 13,6 milioane de lei, respectiv Spitalul de Psihiatrie si Mpsuri de Siguranţă Jebel 13,9 milioane de lei.

„Vreau sa subliniez faptul ca sumele alocate unităţilor sanitare cu paturi sunt suficiente şi nu există niciun motiv pentru care, unui asigurat, să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăţi în obţinerea serviciilor medicale de care are nevoie in cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze, pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situaţia cu care se confruntă”, a declarat Victor Dumitraşcu, conducătorul CJAS Timiş.

În contract cu CJAS Timiș sunt în acest moment 26 de unităţi sanitare cu paturi. Dintre acestea, 14 spitale sunt în Timişoara şi acordă servicii medicale în spitalizare de zi şi spitalizare continuă, iar restul spitalelor sunt în judeţ.

Related posts

KPMG, în ISHO Offices, din a doua parte a anului

Ionut Oprea

Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România

Stefana Muresan

Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, reales președinte

Ligia Voro

Leave a Comment