Energie Timiș Transport

La Timişoara a fost deschis cel mai mare hub de încărcare electrică a autovehiculelor

 

Timişoara beneficiază din această lună de cel mai mare hub de încărcare electrică a autovehiculelor din România. Charging Plaza Hub700 oferă o putere totală de nu mai puţin 272 kW, fiind situată în zona zero a Timişoarei.

Investiţia aparţine companiei timişorene LEK3.CO, specializată în producţia de încărcătoare de destinație, compatibile cu orice mașină electrică de pe piață, dar și servicii de închiriere a stațiilor de încărcare pentru afaceri din industria HoReCa, dar și centre comerciale, instituții publice și ansambluri rezidențiale.
Charging Plaza Hub700 este dotată cu şase stații de încărcare: două stații de 22 kW, două stații de 43 kW și două stații de tip fast-charge, de 50 kW.

Proprietarii și utilizatorii de orice brand auto, precum mărcile Tesla, BMW, Nissan Leaf, Renault Zoe, pot beneficia de servicii de încărcare rapidă, folosind încărcătoare sigure, într-un spațiu special amenajat

„Mașinile electrice devin noul normal, iar noi, prin intermediul Charging Plaza Hub700, facem inovația accesibilă publicului larg. Un prim pas în acest sens îl reprezintă inaugurarea primului hub de încărcare în Timișoara, un pol de business atractiv pentru zona de vest a României, dar și pentru vecinii maghiari și sârbi. Echipa LEK3.CO se concentrează pe dezvoltarea unei rețele de încărcare a mașinilor electrice la nivel național până la finele anului 2020.”, a declarat Delia Chiș, reprezentată a societăţii timişorene.

În ultimii 2 ani, numărul de mașini electrice înregistrate la Registrul Auto Român a crescut cu 250% în fiecare an, iar trendul este cu atât mai pronunțat la nivel global.

Related posts

Mai multe companii timişorene, premiate pentru succesul în domeniul eficienței energetice

Robert Bloancă

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Nora Dumitrescu

Electrica propune plata unui dividend brut de 0,7415 lei pe acţiune

Stefana Muresan

Leave a Comment