Cluj IT&C Ultimele stiri

Companiile clujene de IT, vânate de o multinațională de marketing

NNC Services,  agenție cu 13 ani de experiență în consultanță de management și marketing pentru industria IT&C, și-a anunțat extinderea activității prin deschiderea unui birou în Cluj-Napoca.

Noua locație din Cluj-Napoca, înfiinţată la începutul lunii octombrie, devine cel de-al treilea birou local al agenției, alături de cele din București și Iași. Pe lângă cele trei birouri din România, NNC Services operează pe piețele din America de Nord și Europa prin intermediul birourilor din Boston și Varșovia.

Noul birou s-a deschis prin valorificarea experienţei unei echipe de trei consultanţi SEO, echipa fiind condusă de Sorin Tufa, Managing Director, cu o experienţă de 10 ani în managementul campaniilor de Display, Pay-Per-Click și optimizare SEO.

„Cluj-Napoca este unul dintre principalii poli economici ai României și una dintre piețele locale pe care NNC Services o deservește deja prin servicii de consultanță de marketing și management de peste 7 ani. Clienții pe care îi avem în Cluj-Napoca, potențialul ridicat de recrutare a specialiștilor în marketing digital și climatul profesionist al industriei IT&C din oraș ne-au determinat să prioritizăm deschiderea unui nou birou în acest pol economic”, a precizat Alexandra Coțovanu, CEO al NNC Services.

Agenția are parteneriate strategice încheiate cu HubSpot, Salesforce și Adobe și acționează ca furnizor certificat de servicii și tehnologii de marketing validate. În luna mai, NNC Services a devenit partener Silver HubSpot, ca parte a strategiei de prioritizare a serviciilor de Inbound Marketing și aliniere la tendințele favorizate de marii jucători din industria maketingului.

Related posts

Solina se reorganizează la Sântimbru. Mesaje de susținere din străinătate, pentru angajații fabricii

Stefana Muresan

Cinci oferte pentru centura metropolitană a Clujului

Stefana Muresan

Cum stimulăm tinerii să se implice în viața comunității lor?

Ligia Voro

Leave a Comment