Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Untold au vândut 10.000 de abonamente la Neversea

Biletele pentru al doilea mare festival organizat de compania clujeană Untold SRL s-au vândut ca pâinea caldă.

“Prima rundă de abonamente pentru Neversea a stârnit în rândul fanilor festivalului un interes imens. În mai puțin de 24 de ore, peste 10.000 de fani și-au achiziționat abonamentul pentru ediția din 2020. Începând de miercuri e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale începând de la 104 euro, plus taxe. Acestea pot fi achiziționate de toți cei care își doresc să ajungă pe plaja Neversea cea de-a patra ediție, chiar și de cei care nu s-au înregistrat pe neversea.com”, a anunțat Ioana Chereji, PR manager al festivalului.

În 2020, Neversea va avea loc între 2 și 5 iulie, pe o plajă din Constanța. 240.000 de participanţi au fost înregistrați anul acesta la festival, iar 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene.

Cei mai mulţi participanţi au venit din Bucureşti şi Constanţa, urmate de Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov şi Timişoara. Festivalul Neversea a avut participanţi din 95 de ţări de pe întreg globul. Dintre aceste ţări, cei mai mulţi participanţi au ajuns din Marea Britanie, Franţa, Israel, Germania şi Statele Unite ale Americii.

Primul festival organizat de echipa de la Untold a avut anul acesta la Cluj-Napoca 372.000 de participanți, 97.000 dintre ei fiind înregistrați în ziua a patra, când a venit cântărețul britanic Robbie Williams.

Untold SRL Cluj a avut afaceri de 68 de milioane de lei în 2018 și un profit de 7 milioane, având opt angajați. Asociații societății sunt Untold Universe (90% din capitalul social) și Novus Capital (10%, societate controlată integral de Bogdan Buta), ca administrator figurând Sebastian Dorel Ferenț. Acționarii Untold Universe sunt Novus Capital (90%) și Bogdan Buta (10%).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Regina Maria preia Biostandard Oradea şi Clinica Gastro Center Craiova

Articolul următor

Cel mai mare mall din Zalău se deschide în 2 săptămâni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share