Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare mall din Zalău se deschide în 2 săptămâni

Inaugurarea complexului comercial Zalău Value Centre (ZVC) a fost programată de dezvoltatorul Freedom Capital pentru 7 noiembrie.

“Zalău este reședința județului Sălaj și are o populație de aproximativ 56.000 de locuitori. Terenul este situat lângă o zonă rezidențială dens populată, la 2,5 km de centrul orașului, aproape de terminalul de autobuz regional.

Acesta are o vizibilitate excelentă și accesibilitate cu mașina, precum și cu transportul public, fiind situat pe bulevardul principal al orașului, cu un acces excelent la Drumul European E81”, au anunțat dezvoltatorii.

Construcția este finalizată, iar acum se lucrează la parcare și la amenajări. Complexul a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel). Lucrările au început acum un an. Zona de spații comerciale va ocupa 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha.

Ca magazin ancoră va figura hipermarketul Carrefour. Printre noii chiriași se numără Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Benvenuti, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Sofiaman. În complex vor funcționa un centru de schimb valutar, o curățătorie chimică, un salon de înfrumusețare. Pe partea de restaurante vor veni KFC, Spartan, Mesopotamia, Porto Gallo.

Dezvoltatorul, Prime Kapital, este o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul director general al NEPI și de Mihai Vasilescu, care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est. În Zalău mai funcționează pe acest segment și complexul Active Plazza Mall.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la Untold au vândut 10.000 de abonamente la Neversea

Articolul următor

Maramureșenii, stimulați cu 1,3 milioane de euro ca să își recicleze deșeurile

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share