Bihor Sanatate Ultimele stiri

Regina Maria preia Biostandard Oradea şi Clinica Gastro Center Craiova

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea la nivel național cu două noi achiziții importante din punct de vedere al portofoliului de servicii, al specialităților medicale oferite și a poziției geografice, depășind pragul de 30 de achiziții realizate și integrate pe plan local.

Prin preluarea clinicii Gastro Center din Craiova și a rețelei de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș, Rețeaua Regina Maria atinge o amprentă națională cu locații proprii în peste 20 de județe.

Aceste două achiziții au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Rețelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de Gastro Center, un centru de excelență care ne întărește poziția în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, și de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de Nord-Vest a țării. Primim astfel doi noi membri de valoare în comunitatea Regina Maria, și echipe cu experiență bogată, deopotrivă practică și academică, pe care ne bazăm în misiunea noastră de a oferi servicii medicale de calitate ridicată la nivel național”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Gastro Center Craiova
FOTO: REGINA MARIA

Gastro Center Craiova

Intrarea clinicii Gastro Center, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie, în Rețeaua Regina Maria aduce un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea Olteniei. Regina Maria este deja prezentă în Craiova prin trei locații proprii, Centrul de Medicina Muncii, Policlinica Centrală și Policlinica Universității.

Clinica Gastro Center, fondată în anul 2012, este printre singurele centre din Oltenia unde sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografică (ecoendoscopie) utilizate în gastroenterologie şi pneumologie. Echipa de 17 medici este dedicată specialităților medicale Gastroenterologie, Chirurgie/Proctologie, Pneumologie, Cardiologie și Medicină Internă și oferă un spectru larg de proceduri de diagnosticare și tratament în gastroenterologie şi hepatologie.

Biostandard

De asemenea, integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, cu un business de circa 1,5 milioane euro în 2018, în Rețeaua de sănătate Regina Maria aduce acesteia consolidarea liniei de servicii medicale de laborator oferite în partea de nord – vest a țării cu specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie și Biologie Moleculară.

Grupul Biostandard cuprinde trei laboratoare localizate în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetul Marmației. În ansamblu, Grupul Laboratoarelor Biostandard, cu o echipă de peste 30 de specialiști, colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional și deservește zilnic circa 450 de pacienți.

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă strategia de dezvoltare organică și prin achiziții la nivel național, gestionând în ultimii ani zeci de preluări de unități medicale și integrarea lor cu succes în ecosistemul Rețelei, fiind singurul furnizor medical privat cu o asemenea expertiză în fuziuni și achiziții. Această strategie presupune identificarea și integrarea de jucători specializați, care oferă servicii medicale de o calitate superioară și constantă, și este susținută prin investiții solide în tehnică și extinderea portofoliului de servicii.

Related posts

Se pregăteşte un nou mini-mall în Timişoara

Robert Bloancă

Parlamentul obligă Guvernul să facă ”Autostrada Unirii”

Stefana Muresan

Brânza de Țaga bate la porțile Europei

redactia

Analiză Frames: afacerile cu lemn ating în România un nivel istoric de 2,5 miliarde de euro

Papuc Irina

Regina Maria preia Endo Institute din Timişoara

Robert Bloancă

Orădenilor li se va lua temperatura la intrarea în piețe și la sosirea la muncă

Traian Dan

Păstrăvăria Bologa se transformă în fermă

Nora Dumitrescu

Taxă pentru turiştii care vizitează Clujulul, pentru promovarea orașului

redactia

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Papuc Irina

Electric Castle – festivalul care împlinește vise

Stefana Muresan

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu peste 2,1 miliarde de lei- taxe si alte contributii la bugetul de stat

Stefana Muresan

Piața de medicamente fără prescripţie medicală, suplimentele alimentare şi dispozitivele medicale pentru îngrijire personală, creştere de peste 14 % în 2018

redactia

“Manual” pentru viitorii deținători de case tradiționale

Nora Dumitrescu

Fonduri pentru fermierii din toată țara. Studiu de caz: Ridichile și ardeii de Apahida cresc cu tractorul european

redactia

Sibiu: Prima primărie care cumpără o mașină electrică

Papuc Irina

E.ON și MOL vor dezvolta o rețea națională de 40 de stații de încărcare a vehiculelor electrice

Stefana Muresan

Plăți în avans pe anul 2019 pentru aproape 32.000 de fermieri bihoreni

Traian Dan

Antreprenorul Mihai Miron vrea să repatrieze 65 de medici români din Franţa și Germania

Stefana Muresan

Două multinaționale, Werzalit și Honeywell Lifesafety, planuri de extindere la Lugoj

Stefana Muresan

Fundatia Scheherazade doneaza produse refugiatilor din Romania

Ionut Oprea

Fonduri Europene: Brașovul a atras 2,4 miliarde de euro prin intermediul a peste 1.000 de proiecte

Papuc Irina

Consiliul Județean Timiș înfiinţează un centru-pilot de colectare a fructelor și legumelor

redactia

Hotelul Hilton DoubleTree, sediu de campanie anticonoravirus

Nora Dumitrescu

România poate deveni țara din UE cu cele mai multe femei în domeniul IT&C

Stefana Muresan

Leave a Comment