Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Regina Maria preia Biostandard Oradea şi Clinica Gastro Center Craiova

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea la nivel național cu două noi achiziții importante din punct de vedere al portofoliului de servicii, al specialităților medicale oferite și a poziției geografice, depășind pragul de 30 de achiziții realizate și integrate pe plan local.

Prin preluarea clinicii Gastro Center din Craiova și a rețelei de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș, Rețeaua Regina Maria atinge o amprentă națională cu locații proprii în peste 20 de județe.

Aceste două achiziții au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Rețelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de Gastro Center, un centru de excelență care ne întărește poziția în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, și de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de Nord-Vest a țării. Primim astfel doi noi membri de valoare în comunitatea Regina Maria, și echipe cu experiență bogată, deopotrivă practică și academică, pe care ne bazăm în misiunea noastră de a oferi servicii medicale de calitate ridicată la nivel național”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Gastro Center Craiova
FOTO: REGINA MARIA

Gastro Center Craiova

Intrarea clinicii Gastro Center, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie, în Rețeaua Regina Maria aduce un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea Olteniei. Regina Maria este deja prezentă în Craiova prin trei locații proprii, Centrul de Medicina Muncii, Policlinica Centrală și Policlinica Universității.

Clinica Gastro Center, fondată în anul 2012, este printre singurele centre din Oltenia unde sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografică (ecoendoscopie) utilizate în gastroenterologie şi pneumologie. Echipa de 17 medici este dedicată specialităților medicale Gastroenterologie, Chirurgie/Proctologie, Pneumologie, Cardiologie și Medicină Internă și oferă un spectru larg de proceduri de diagnosticare și tratament în gastroenterologie şi hepatologie.

Biostandard

De asemenea, integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, cu un business de circa 1,5 milioane euro în 2018, în Rețeaua de sănătate Regina Maria aduce acesteia consolidarea liniei de servicii medicale de laborator oferite în partea de nord – vest a țării cu specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie și Biologie Moleculară.

Grupul Biostandard cuprinde trei laboratoare localizate în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetul Marmației. În ansamblu, Grupul Laboratoarelor Biostandard, cu o echipă de peste 30 de specialiști, colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional și deservește zilnic circa 450 de pacienți.

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă strategia de dezvoltare organică și prin achiziții la nivel național, gestionând în ultimii ani zeci de preluări de unități medicale și integrarea lor cu succes în ecosistemul Rețelei, fiind singurul furnizor medical privat cu o asemenea expertiză în fuziuni și achiziții. Această strategie presupune identificarea și integrarea de jucători specializați, care oferă servicii medicale de o calitate superioară și constantă, și este susținută prin investiții solide în tehnică și extinderea portofoliului de servicii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci produse lactate, atestate ca „Produs Montan” din Bihor

Articolul următor

Clujenii de la Untold au vândut 10.000 de abonamente la Neversea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share