Bihor Sanatate Ultimele stiri

Regina Maria preia Biostandard Oradea şi Clinica Gastro Center Craiova

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea la nivel național cu două noi achiziții importante din punct de vedere al portofoliului de servicii, al specialităților medicale oferite și a poziției geografice, depășind pragul de 30 de achiziții realizate și integrate pe plan local.

Prin preluarea clinicii Gastro Center din Craiova și a rețelei de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș, Rețeaua Regina Maria atinge o amprentă națională cu locații proprii în peste 20 de județe.

Aceste două achiziții au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Rețelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de Gastro Center, un centru de excelență care ne întărește poziția în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, și de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de Nord-Vest a țării. Primim astfel doi noi membri de valoare în comunitatea Regina Maria, și echipe cu experiență bogată, deopotrivă practică și academică, pe care ne bazăm în misiunea noastră de a oferi servicii medicale de calitate ridicată la nivel național”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Gastro Center Craiova
FOTO: REGINA MARIA

Gastro Center Craiova

Intrarea clinicii Gastro Center, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie, în Rețeaua Regina Maria aduce un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea Olteniei. Regina Maria este deja prezentă în Craiova prin trei locații proprii, Centrul de Medicina Muncii, Policlinica Centrală și Policlinica Universității.

Clinica Gastro Center, fondată în anul 2012, este printre singurele centre din Oltenia unde sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografică (ecoendoscopie) utilizate în gastroenterologie şi pneumologie. Echipa de 17 medici este dedicată specialităților medicale Gastroenterologie, Chirurgie/Proctologie, Pneumologie, Cardiologie și Medicină Internă și oferă un spectru larg de proceduri de diagnosticare și tratament în gastroenterologie şi hepatologie.

Biostandard

De asemenea, integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, cu un business de circa 1,5 milioane euro în 2018, în Rețeaua de sănătate Regina Maria aduce acesteia consolidarea liniei de servicii medicale de laborator oferite în partea de nord – vest a țării cu specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie și Biologie Moleculară.

Grupul Biostandard cuprinde trei laboratoare localizate în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetul Marmației. În ansamblu, Grupul Laboratoarelor Biostandard, cu o echipă de peste 30 de specialiști, colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional și deservește zilnic circa 450 de pacienți.

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă strategia de dezvoltare organică și prin achiziții la nivel național, gestionând în ultimii ani zeci de preluări de unități medicale și integrarea lor cu succes în ecosistemul Rețelei, fiind singurul furnizor medical privat cu o asemenea expertiză în fuziuni și achiziții. Această strategie presupune identificarea și integrarea de jucători specializați, care oferă servicii medicale de o calitate superioară și constantă, și este susținută prin investiții solide în tehnică și extinderea portofoliului de servicii.

Related posts

Andreea Berecleanu a inaugurat, impreună cu dr. Constantin Stan, o nouă clinică antiaging

redactia

Două noi locomotive Transmontana produse la Craiova au fost livrate suedezilor de la Green Cargo

Ion Surdu

Cluburile Rotary din Transilvania au făcut donații de aparatură medicală

Nora Dumitrescu

Infrastructură navală nouă, drumuri și căi ferate de 90 mil. euro în portul Galați. Finanțare din fonduri europene

redactia

Consiliul Investitorilor Străini: România trebuie să îi convingă pe investitori

Stefana Muresan

Cinci măsuri solicitate Guvernului din partea IMM-urilor din România

Papuc Irina

Supeco a deschis un magazin la Oradea

Traian Dan

TBI Bank garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen

Ligia Voro

Începe construcția Podului Centenarului din Oradea, investiție de 2,5 mil. euro

Stefana Muresan

Continuă pregătirea pentru cel mai mare eveniment turistic de drumeție european, care se va desfășura în Transilvania

Papuc Irina

Maramureșul se implică în două proiecte turistice

Nora Dumitrescu

COVID-19: Comisia Europeană oferă până la 80 de milioane de euro companiei germane CureVac, ca să dezvolte cât mai rapid un vaccin

Papuc Irina

Globalworth îl numește pe Marian V. Popa Director General pentru România

Ion Surdu

KeysFin și Starbyte digitalizează procesul de creditare și înrolarea clienților

Ligia Voro

Primele troleibuze Solaris vor ajunge în Brașov în câteva luni: acumulatorul oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate

Papuc Irina

Apele Române vor face inventarul zonelor expuse la inundații din Ardeal

Nora Dumitrescu

Proiectul Alba Iulia Smart City 2018, îmbunătățit cu cinci noi soluții de guvernare inteligentă

Stefana Muresan

O asociere din cinci firme va reabilita Baza La Terenuri din Cluj

Nora Dumitrescu

“Lipsa forței de muncă va obliga companiile la automatizare și robotizare”

Stefana Muresan

Fonduri europene pentru transformarea celei mai circulate artere din Sibiu. Orașul va avea prima stradă cu bandă dedicată transportului public

Papuc Irina

Grecii de la Ellinair au operat primul zbor de la Cluj

Nora Dumitrescu

Mendola Fabrics, cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România

Stefana Muresan

După 22 de ani a fost eliminat pragul la SIF-uri

Papuc Irina

Leave a Comment