Brașov Industrie Ultimele stiri

Extindere cu 16 hectare și investiții de 10 milioane de euro în Industrial Park Brașov

Industrial Park Brașov, o investiție a grupului de firme ICCO în Ghimbav, se va extinde cu 16 hectare, urmând să ajungă la 75 de hectare, scrie BizBrașov, citând omul de afaceri Călin Costan, proprietarul grupului.

De asemenea, compania va demara proiecte investiționale de circa 10 milioane de euro până la finele anului, a mai spus sursa citată.

Proiectele investiționale constau într-o hală de producție, o facilitate de depozitare pentru clienții parcului, dar și într-o grădiniță cu o capacitate de 120 de locuri, astfel încât angajații din parc să își poată educa copiii în apropierea locului de muncă. Investiția în grădiniță se va ridica la circa 1,7 milioane de euro.

Compania ICCO Parc Industrial, cea care administează parcul industrial, și-a majorat anul trecut afacerile cu aproximativ 10%, până la 35,04 milioane de lei.

Industrial Park Braşov a luat fiinţă în anul 2007. Prima hală construită avut o suprafață de 10.000 de metri pătrați. ICCO, în calitate de administrator al parcului, furnizează utilităţile, oferă servicii centralizate de pază perimetrală și control acces, iluminat exterior, activități sanitare exterioare halelor, întreținere spații verzi, activități de deszăpezire. În cadrul parcului funcționează şi un centru medical şi o zonă de manipulare TIR-uri.

Clienții Industrial Park Brașov sunt companii românești și străine, care au decis dezvoltarea activității în România și care au în comun interesul de a dezvolta afaceri de tip Greenfield, pe baza unui scenariu de închiriere pe termen lung. Halele de producție sunt construite pe baza cerințelor specifice clienților, în funcție de tipul de activitate desfășurat.

Foto: parc-industrial.ro

Related posts

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Ligia Voro

Cât importă și cât exportă fiecare județ din țară

Stefana Muresan

Dacia, creştere de 7% a autovehiculelor vândute anul trecut. Cea mai bună performanţă comercială din istoria sa

redactia

Leave a Comment