Antreprenori Sibiu Ultimele stiri

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Antreprenorii Raluca și Răzvan Ștefănescu au anunțat că au deschis o unitate de cosmetice profesionale și de produse de make-up la Cluj și că vor inaugura în curând alta la Sibiu.

În 15 octombrie, Cupio International a inaugurat noul său magazin din centrul comercial Iulius Mall Suceava, iar în 17 octombrie, un magazin – insulă în Vivo Center, al doilea de acest tip din Cluj, după cel deschis în Iulius Mall. În 14 noiembrie, Cupio va ajunge și la Promenada Mall Sibiu.

Cei doi întreprinzători sunt prezenți cu magazine în marile orașe ale țării, dar și cu unul magazin online, unde sunt comercializate 10.000 de produse. Recent, Cupio a fost desemnat brandul nr. 1 în domeniul manichiurii, conform unui studiu efectuat de compania de cercetare Market Vector.

“Am lansat Cupio.ro în 2012 și ne mândrim cu faptul că este o companie 100% românească, ce și-a început activitatea într-un moment în care piața produselor cosmetice profesionale era slab dezvoltată sau acaparată de branduri străine. Bineînțeles că nu suntem perfecți, însă ascultăm, învățam din greșeli și muncim pentru fiecare reușită”, a menționat Raluca Ștefănescu.

Compania deține și 11 branduri proprii. În Transilvania – Banat rețeaua mai este prezentă în orașele Deva, Arad, Timișoara, Hunedoara și Sibiu.

Related posts

CJ Cluj: 16 certificate de urbanism emise pentru modernizarea a 100 de km de drumuri județene

Stefana Muresan

Primăria Ciugud, bani europeni pentru un proiect care va dezvolta două judeţe

redactia

Școli din Mureș, modernizate cu fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment