Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul logistic Arieș, cumpărat de proprietarii afacerii Ford Trucks din România

Companiile Colliers și Moroianu & Asociații au intermediat tranzacția prin care Afin Holding  a achiziționat Arieș Logistic Park (ALP) Turda, care se întinde pe 60 de hectare.

Proiectul, parțial dezvoltat, include aproape 60 ha de teren disponibile pentru dezvoltări ulterioare. Colliers International a fost consultantul imobiliar care a intermediat această tranzacție din partea vânzătorului, în timp ce Moroianu & Asociații s-a ocupat de consilierea juridică a cumpărătorului.

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vederea închirierii, pe 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate”, a declarat Stefano Albarosa, partener Afin Holding.

“Așteptăm cu nerăbdare continuarea dezvoltării acestui parc de către Afin Holding / AIC Real Estate în beneficiul pieței românești și a impactului asupra economiei locale și a comunității din Turda și Cluj”, a menționat Robert Miklo, director Investment Services la Colliers International.

“A fost o mare oportunitate de a participa activ la crearea premiselor lansării unuia dintre cele mai importante proiecte imobiliare din județul Cluj, care ar putea contribui la creșterea economică la nivel local și național”, spune Radu Abrudan, partener Moroianu & Asociații.

Afin Holding, deținut de familia Albarosa, deține în România mai multe companii în sectoarele automotive, imobiliar și industrial. Divizia sa imobiliară, AIC RE, este dezvoltator de proiecte industriale și logistice, cu un portofoliu de 800.000 mp construiți, închiriați și vânduți către investitori strategici și financiari. Grupul are 500 de persoane în România.

Divizia imobiliară a grupului Cefin, înființat de familia Albarosa, a dezvoltat mai multe parcuri industriale în București, Arad, Timișoara. Stefano Albarosa e și director executiv al Cefin Trucks, importator și distribuitor de camioane Ford în România, familia sa fiind acționar majoritar.

Colliers International este o companie lider global în domeniul consultanței imobiliare și al managementului investițiilor, cu operațiuni în 68 de țări și 14.000 de specialiști în consultanță și servicii de expertiză. În România, Colliers este prezentă din 1996, cu 96 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primarul Sibiului, despre cele mai importante investiții în infrastructura orașului în anul 2019

Articolul următor

Mii de elevi bihoreni, ajutați să-și aleagă cariera printr-un proiect european

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share