Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere pe majoritatea indicilor şedinţa de joi, 24 octombrie, iar valoarea tranzacţiilor s-a situat la circa 29,9 milioane de lei (6,288 milioane euro).

Indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 16 acţiuni cu excepţia SIF-urilor, a înregistrat o apreciere de 0,03%, până la 9.621,88 puncte. BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a consemnat o creştere cu 0,04%, scrie Agerpres.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis în urcare cu 0,01%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a coborât cu 0,07%. Indicele SIF-urilor, BET-FI, a înregistrat o depreciere de 0,10%.

Indicele BET-NG, care măsoară evoluţia celor 10 companii energetice şi de utilităţi, a consemnat şi el un regres, de 0,15%.

Pe Piaţa Reglementată, acţiunile Fondul Proprietatea au fost cele mai tranzacţionate, generând schimburi de 7,66 milioane de lei, urmate de titlurile Banca Transilvania (6,52 milioane de lei) şi Teraplast (2,36 milioane de lei).

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile Casa de Bucovina Club de Munte, care s-au apreciat cu 12,22%, Sinteza (+11,94%) şi Nuclearelectrica (+2,11%).

Pe de altă parte, cele mai importante deprecieri au fost consemnate de titlurile Altur (-5,13%), Socep (-3,76%) şi Compa (-2,06%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cu aplicația WashMe nu pierzi timp la spălătoriile auto

Articolul următor

Judeţul Cluj conduce topul de consum fraudulos de gaze naturale, potrivit Delgaz Grid

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share