Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BNR a aprobat noua conducere executivă a CEC Bank

CEC Bank are o nouă echipă de conducere, după ce a fost finalizat procesul de nominalizare de către Adunarea Generală a Acționarilor SA și a aprobării acesteia de către Banca Națională a României.

Astfel, Bogdan Constantin Neacșu este director general și președinte al Comitetului de Direcție. Mihaela Lucica Popa deține funcția de director și prim-vicepreședinte al Comitetului de Direcție, iar Mirela Iovu – cea de director și vicepreședinte al Comitetului de Direcție.

„Sunt profund onorat de încrederea cu care am fost învestit de Acționarul Băncii și sunt convins că, în acest an cu semnificații istorice, vom reuși să continuăm povestea scrisă cu succes pe parcursul a 155 de ani. Suntem cea mai mare bancă românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă rețea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceadă acum spre cel de prim susținător al economiei românești. Vom continua să susținem cu precădere IMM-urile și agricultura, acordând o atenție deosebită și relației cu populația României”, a declarat Bogdan Constantin Neacșu, Director general și președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Potrivit lui Bogdan Constantin Neacșu printre prioritățile CEC Bank se numără dezvoltarea de servicii pe segmentul online, dar și eficientizarea activității, îmbunătățirea serviciilor și interacțiunea cu clienții.

Foto: romanialibera.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Digital Days 2019, pledoarie pentru marketingul digital

Articolul următor

Primăria Sibiu caută cel mai bun proiect pentru un complex de locuințe sociale și de serviciu. Terenul disponibil - peste 13.000 mp

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share