Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare va avea rețea de reîncărcare a mașinilor electrice

Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat dosarul de finanțare a proiectului de dezvoltare a infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Baia Mare.

Acesta a fost depus de către administrația băimăreană în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, iar valoarea totală a proiectului este de 2,5 milioane de lei.

Proiectul prevede amplasarea primelor nouă stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, cu câte două prize de alimentare, în mai multe locații din oraș.

Locațiile viitoarelor stații au fost stabilite: parcare Str. Podul Viilor, parcare str. Culturii (OJT), parcare Bd. Unirii (vizavi de Maramureșul), parcare Parc Mara, parcare Bd. Unirii (Finanțe), parcare Piața Izvoare, parcare Piața Universității, parcare Str. Victoriei (RFN), parcare Piața Gării.

Stațiile de reîncărcare amplasate în zonele intens circulate din Baia Mare vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Proiectul va fi terminat în primăvara anului viitor, conform reprezentanților municipalității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința “Pro Business Together #3”

Articolul următor

Accelerator de afaceri pentru întreprinderile sociale din Ardealul de Nord

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share