Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare” – eveniment pentru companiile din Hunedoara

glasul-hd.ro

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a anunțat organizarea unui eveniment, în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara, dedicat companiilor din județ care doresc să se dezvolte și să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii din Europa și nu numai.

Evenimentul se va numi „Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare”. În cadrul acestuia, reprezentanții ADR Vest vor prezenta în detaliu serviciile de suport pentru afaceri pe care le oferă prin intermediul Enterprise Europe Network (EEN). Este vorba despre informare și suport cu privire la legislația și politicile europene, accesul pe noi piețe, oportunități de finanțare, proprietate intelectuală și transfer tehnologic în Uniunea Europeană, internaționalizare – dezvoltare de parteneriate de afaceri internaționale și servicii privind creșterea capacității de management al inovării, transmite ADR Vest într-un comunicat de presă.

Doritorii trebuie să știe că evenimentul va avea loc la pe data de 12 noiembrie Conacul Archia, din satul Archia, aflat la mai puțin de 3 km de Deva. Organizatorii precizează că participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară confirmarea prezenței printr-un e-mail pe adresa cecilia.cosma@adrvest.ro până pe data de 8 noiembrie 2019.

Precizăm că Enterprise Europe Network este o rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității, dezvoltare inteligentă și durabilă.

Foto: glasul-hd.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Donație semnificativă de echipamente medicale din Luxemburg pentru Spitalul Județean de Urgență Sibiu

Articolul următor

Fonduri Europene: Brașovul a atras 2,4 miliarde de euro prin intermediul a peste 1.000 de proiecte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share