Hunedoara Ultimele stiri

„Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare” – eveniment pentru companiile din Hunedoara

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a anunțat organizarea unui eveniment, în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara, dedicat companiilor din județ care doresc să se dezvolte și să inițieze parteneriate de afaceri cu alte companii din Europa și nu numai.

Evenimentul se va numi „Creșterea afacerilor prin internaționalizare și inovare”. În cadrul acestuia, reprezentanții ADR Vest vor prezenta în detaliu serviciile de suport pentru afaceri pe care le oferă prin intermediul Enterprise Europe Network (EEN). Este vorba despre informare și suport cu privire la legislația și politicile europene, accesul pe noi piețe, oportunități de finanțare, proprietate intelectuală și transfer tehnologic în Uniunea Europeană, internaționalizare – dezvoltare de parteneriate de afaceri internaționale și servicii privind creșterea capacității de management al inovării, transmite ADR Vest într-un comunicat de presă.

Doritorii trebuie să știe că evenimentul va avea loc la pe data de 12 noiembrie Conacul Archia, din satul Archia, aflat la mai puțin de 3 km de Deva. Organizatorii precizează că participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară confirmarea prezenței printr-un e-mail pe adresa cecilia.cosma@adrvest.ro până pe data de 8 noiembrie 2019.

Precizăm că Enterprise Europe Network este o rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității, dezvoltare inteligentă și durabilă.

Foto: glasul-hd.ro

Related posts

Drum de aproape 7 milioane de euro, pe bani de la UE, care scurtează distanța între Timișoara și Novi Sad

Stefana Muresan

Proiectarea şi execuţia a aproape 70 de km din autostrada Sibiu – Piteşti, scoase la licitaţie

Stefana Muresan

Reabilitarea subsectiunii feroviare Apata – Cata, atribuita unui consortiu de firme turcesti. Contract de 600 milioane de euro

redactia

Leave a Comment