Sanatate Sibiu Ultimele stiri

Parteneriat la Sibiu: Dent Estet și Polisano oferă investigații stomatologice prin pachetul One Day Check-Up

Dent Estet, alături de Spitalul European Polisano din Sibiu lansează un nou serviciu medical disponibil începând cu luna octombrie 2019. Astfel, pacienții care aleg pachetul One Day Check-up în spitalul Polisano vor beneficia pe lângă serviciile de medicină generală, de investigații și tratamente de prevenție dentară în cadrul clinicii Dent Estet Sibiu.

Persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a urma controalele periodice la medic, au acum posibilitatea de a accesa pachetul One Day Check-Up în cadrul Spitalului European Polisano și al clinicii dentare Dent Estet Sibiu, ce cuprinde toate investigațiile, analizele și consultațiile necesare pentru o evaluare completă a stării de sănătate, într-o singură zi.

Pachetul One Day Check-up pentru serviciile de stomatologie include consultația, planul de tratament și o ședință completă de profilaxie (periaj profesional, detartraj ultrasunete, airflow, fluorizare).
Clinica dispune de tehnologie high-end integrată, de primul centru de radiologie integrat într-o clinică stomatologică din Sibiu, complet echipat și digitalizat, de un studio foto digital de diagnostic 3D Future Smile Studio, de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară, precum și de tehnologii digitale de ultimă generație, pentru a acoperi toate nevoile pacienților și orice solicitări de tratamente complexe.

„În toți anii de când suntem în piața de stomatologie, am investit constant în cele mai performante tehnologii și am adus inovația mai aproape de pacienți, cu un singur scop: acela de a oferi experiențe unice și tratamente cu 100% rată de succes. Astăzi, pacientul Dent Estet petrece mai puțin timp în cabinetul medicului stomatolog, realizează mai puține vizite datorită eficientizării procedurilor și utilizării tehnologiei high-end și, foarte important, dispune de un medic coordonator și de o echipă multidisciplinară capabilă să-i ofere o soluție reală și personalizată pentru orice afecțiune dentară”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Experiența pacientului accesând pachetul One Day Check-up

Odată ajuns la Spitalul Polisano, pacientul este preluat de un consilier medical care îl va îndruma pe tot parcursul zilei și îi va oferi toate informațiile de care are nevoie. Consultațiile au loc în salon, iar la finalul acestora, pacientul va primi dosarul medical ce cuprinde rezultatul tuturor investigațiilor efectuate, alături de tratamentul prescris și alte recomandări. Pe parcursul investigațiilor, pacientul va fi cazat în regim hotelier, cu pensiune completă, iar transportul până la clinica Dent Estet Sibiu pentru serviciile de stomatologie este inclus în pachet.

„Acum trei ani, am lansat One Day Check-up ca pe o soluție rapidă și eficientă pentru a oferi pacientului o evaluare complexă și profesionistă a stării sale generale de sănătate. Ne bucurăm că putem să integrăm serviciile de stomatologie în beneficiile oferite pacienților noștri și că avem alături un partener de încredere, cu viziune, alături de care putem construi un program complet de prevenție și de educație continuă a pacientului”, spune Celestin Constantin, Director General al Spitalului European Polisano MedLife, Sibiu.

Foto: Dent Estet

Related posts

Evoluția kilometrilor de autostradă deschiși circulației în ultimii zece ani. Creștere cu peste 200%

redactia

Primul magazin online din România care introduce căutarea vocală

Ligia Voro

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Ionut Oprea

Leave a Comment