Sanatate Sibiu Ultimele stiri

Parteneriat la Sibiu: Dent Estet și Polisano oferă investigații stomatologice prin pachetul One Day Check-Up

Dent Estet, alături de Spitalul European Polisano din Sibiu lansează un nou serviciu medical disponibil începând cu luna octombrie 2019. Astfel, pacienții care aleg pachetul One Day Check-up în spitalul Polisano vor beneficia pe lângă serviciile de medicină generală, de investigații și tratamente de prevenție dentară în cadrul clinicii Dent Estet Sibiu.

Persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a urma controalele periodice la medic, au acum posibilitatea de a accesa pachetul One Day Check-Up în cadrul Spitalului European Polisano și al clinicii dentare Dent Estet Sibiu, ce cuprinde toate investigațiile, analizele și consultațiile necesare pentru o evaluare completă a stării de sănătate, într-o singură zi.

Pachetul One Day Check-up pentru serviciile de stomatologie include consultația, planul de tratament și o ședință completă de profilaxie (periaj profesional, detartraj ultrasunete, airflow, fluorizare).
Clinica dispune de tehnologie high-end integrată, de primul centru de radiologie integrat într-o clinică stomatologică din Sibiu, complet echipat și digitalizat, de un studio foto digital de diagnostic 3D Future Smile Studio, de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară, precum și de tehnologii digitale de ultimă generație, pentru a acoperi toate nevoile pacienților și orice solicitări de tratamente complexe.

„În toți anii de când suntem în piața de stomatologie, am investit constant în cele mai performante tehnologii și am adus inovația mai aproape de pacienți, cu un singur scop: acela de a oferi experiențe unice și tratamente cu 100% rată de succes. Astăzi, pacientul Dent Estet petrece mai puțin timp în cabinetul medicului stomatolog, realizează mai puține vizite datorită eficientizării procedurilor și utilizării tehnologiei high-end și, foarte important, dispune de un medic coordonator și de o echipă multidisciplinară capabilă să-i ofere o soluție reală și personalizată pentru orice afecțiune dentară”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Experiența pacientului accesând pachetul One Day Check-up

Odată ajuns la Spitalul Polisano, pacientul este preluat de un consilier medical care îl va îndruma pe tot parcursul zilei și îi va oferi toate informațiile de care are nevoie. Consultațiile au loc în salon, iar la finalul acestora, pacientul va primi dosarul medical ce cuprinde rezultatul tuturor investigațiilor efectuate, alături de tratamentul prescris și alte recomandări. Pe parcursul investigațiilor, pacientul va fi cazat în regim hotelier, cu pensiune completă, iar transportul până la clinica Dent Estet Sibiu pentru serviciile de stomatologie este inclus în pachet.

„Acum trei ani, am lansat One Day Check-up ca pe o soluție rapidă și eficientă pentru a oferi pacientului o evaluare complexă și profesionistă a stării sale generale de sănătate. Ne bucurăm că putem să integrăm serviciile de stomatologie în beneficiile oferite pacienților noștri și că avem alături un partener de încredere, cu viziune, alături de care putem construi un program complet de prevenție și de educație continuă a pacientului”, spune Celestin Constantin, Director General al Spitalului European Polisano MedLife, Sibiu.

Foto: Dent Estet

Related posts

Dedeman deține peste 5% din Transelectrica

Stefana Muresan

Florin Talpeş (CEO Bitdefender), campion naţional la dans sportiv! „La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa…”

Stefana Muresan

Zboruri charter spre Tunisia, operate de compania aeriană Nouvelair de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

Parteneriat pe piața cafelei din România: cea mai mare franciză „5 to go” va începe anul 2020 alături de Mozaik Investments

Papuc Irina

Elvețienii de la Sika cumpără Arcon Membrane

redactia

Medlife a cumpărat integral rețeaua Anima

Stefana Muresan

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

VGP: Publishes First Quarter 2020 Trading Update

Papuc Irina

Câți turiști și câți bani a atras Castelul Bran în anul 2019

Papuc Irina

Cluster de geotermalism la Oradea, în locul Casei de Cultură a Tineretului

Traian Dan

Omul de afaceri austriac Michael Tojner, marele câştigător al ajutoarelor de stat. Investiții de sute de milioane de euro în Maramureș și Satu Mare

redactia

20 de ani de evoluție în industria IT – de la EBS Romania la NTT DATA Romania

Nicolae Pop

Ministrul Tansporturilor: Sunt deschise 13 şantiere, însumând 169 de kilometri de autostradă

Stefana Muresan

Coaliția pentru Dezvoltarea României, îngrijorată de noua Lege a dialogului social

Ligia Voro

Cluster Mobilier Transilvan, AgroTransilvania Cluster şi IT Transilvania – Soluții pentru o „Românie Inteligentă”

Stefana Muresan

Soluții digitale dedicate antreprenorilor prin noua ofertă Orange

Ligia Voro

Ministerul Economiei anunță măsuri pentru beneficiarii programelor naționale derulate

Ligia Voro

CCIA Arad – parteneriate pentru a veni în sprijinul celor care accesează Programul StartUp Nation

Stefana Muresan

Turcii de la Karsan Otomotiv vor livra Brașovului 105 autobuze

redactia

Arheoparcul din Palatul Princiar al Cetății Oradea, aproape finalizat

Ligia Voro

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

Restaurantul deschis de un clujean în Paris, inclus de revista Vogue în topul celor mai bune localuri din capitala Franţei

redactia

Hella România a ajuns la 3.700 de angajaţi. Fabrica de la Lugoj se extinde

Stefana Muresan

Apele Române scot la licitație suprafețe pe lacul Colibița destinate construcțiilor plutitoare de agrement

Stefana Muresan

Leave a Comment