Sanatate Sibiu Ultimele stiri

Parteneriat la Sibiu: Dent Estet și Polisano oferă investigații stomatologice prin pachetul One Day Check-Up

Dent Estet, alături de Spitalul European Polisano din Sibiu lansează un nou serviciu medical disponibil începând cu luna octombrie 2019. Astfel, pacienții care aleg pachetul One Day Check-up în spitalul Polisano vor beneficia pe lângă serviciile de medicină generală, de investigații și tratamente de prevenție dentară în cadrul clinicii Dent Estet Sibiu.

Persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a urma controalele periodice la medic, au acum posibilitatea de a accesa pachetul One Day Check-Up în cadrul Spitalului European Polisano și al clinicii dentare Dent Estet Sibiu, ce cuprinde toate investigațiile, analizele și consultațiile necesare pentru o evaluare completă a stării de sănătate, într-o singură zi.

Pachetul One Day Check-up pentru serviciile de stomatologie include consultația, planul de tratament și o ședință completă de profilaxie (periaj profesional, detartraj ultrasunete, airflow, fluorizare).
Clinica dispune de tehnologie high-end integrată, de primul centru de radiologie integrat într-o clinică stomatologică din Sibiu, complet echipat și digitalizat, de un studio foto digital de diagnostic 3D Future Smile Studio, de o sală de intervenții pentru chirurgia dentară, precum și de tehnologii digitale de ultimă generație, pentru a acoperi toate nevoile pacienților și orice solicitări de tratamente complexe.

„În toți anii de când suntem în piața de stomatologie, am investit constant în cele mai performante tehnologii și am adus inovația mai aproape de pacienți, cu un singur scop: acela de a oferi experiențe unice și tratamente cu 100% rată de succes. Astăzi, pacientul Dent Estet petrece mai puțin timp în cabinetul medicului stomatolog, realizează mai puține vizite datorită eficientizării procedurilor și utilizării tehnologiei high-end și, foarte important, dispune de un medic coordonator și de o echipă multidisciplinară capabilă să-i ofere o soluție reală și personalizată pentru orice afecțiune dentară”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Experiența pacientului accesând pachetul One Day Check-up

Odată ajuns la Spitalul Polisano, pacientul este preluat de un consilier medical care îl va îndruma pe tot parcursul zilei și îi va oferi toate informațiile de care are nevoie. Consultațiile au loc în salon, iar la finalul acestora, pacientul va primi dosarul medical ce cuprinde rezultatul tuturor investigațiilor efectuate, alături de tratamentul prescris și alte recomandări. Pe parcursul investigațiilor, pacientul va fi cazat în regim hotelier, cu pensiune completă, iar transportul până la clinica Dent Estet Sibiu pentru serviciile de stomatologie este inclus în pachet.

„Acum trei ani, am lansat One Day Check-up ca pe o soluție rapidă și eficientă pentru a oferi pacientului o evaluare complexă și profesionistă a stării sale generale de sănătate. Ne bucurăm că putem să integrăm serviciile de stomatologie în beneficiile oferite pacienților noștri și că avem alături un partener de încredere, cu viziune, alături de care putem construi un program complet de prevenție și de educație continuă a pacientului”, spune Celestin Constantin, Director General al Spitalului European Polisano MedLife, Sibiu.

Foto: Dent Estet

Related posts

Studenţii UBB au fondat propria Societate Antreprenorială Studenţească

Stefana Muresan

POZITIV TB: Mihaela Pușcașu, Managing Partner Vital HR – „Această pandemie ne-a făcut să conștientizăm că digitalizarea este un must ce nu poate fi amânat”

Ion Surdu

Impactul Google în România: afaceri anuale de 4,3 miliarde de lei

Papuc Irina

GPeC SUMMIT își anunță startul

Ligia Voro

Spațiul pentru Summit-ul UE de la Sibiu, amenajat de o firma din Satu Mare

redactia

5 abilități esențiale pentru viitor dezbătute la ediția a III-a a Conferinței Arhitecții Educației!

redactia

Avionul de lux al omului de afaceri Ioan Niculae, scos la vânzare de Banca Transilvania la un preţ de pornire de 5,17 milioane de dolari

Stefana Muresan

Helios Phoenix: We are continuously looking at BTS projects

Ionut Oprea

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Stefana Muresan

AHK avertizează că România poate pierde investiții

Ligia Voro

Piața de real estate, oportună în orice criză

Ionut Oprea

Numărul angajaților statului a crescut cu peste 5.000 în a doua lună a anului. Cei mai mulți, în Sănătate

Ion Surdu

Stratregia şefului Tarom, Werner Wolff, pentru redresarea companiei

Stefana Muresan

Gusturile Iernii, în cadrul Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană

redactia

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Topul companiilor cu capital german din România este alcătuit preponderent din retaileri

Ligia Voro

„Ghidul celor mai bune practici privind comunicarea în relația cu investitorii” by BVB

Ligia Voro

'Sarmizegetusa', noua ”bijuterie” a TAROM

Stefana Muresan

Investiţii de peste două sute de milioane de euro, realizate în acest an în Portul Constanţa

redactia

KUMA România – 20 ani

Ligia Voro

Porr Construct a câștigat un contract de 50,5 milioane lei cu CFR SA

Stefana Muresan

Care sunt cei mai mari proprietari de păduri din România

Stefana Muresan

Guvernul inaugurează cea mai lungă pârtie din nordul țării. Construcția a durat 10 ani, investiție de 15 milioane de euro

redactia

Leave a Comment