Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Linia menționată, Cluj-Napoca – Suceava – Cernăuți, a fost inclusă în „Ghidul Europei cu trenul”, apărut la jumătatea lunii octombrie la Berlin.

Ghidul include descrieri detaliate a 52 de călătorii feroviare uimitoare europene, conform platformei Club Feroviar. Acestea sunt grupate în 12 secțiuni. „Unele călătorii sunt suficient de îndelungate încât să vă petreceți întreaga vacanță în jurul lor (Amsterdam – Oslo sau Hamburg – Budapesta). Altele sunt mai scurte, cum ar fi plimbarea pitorească prin Munții Harz sau alta pe Riviera franceză”.

Fiecare traseu începe cu evaluarea personală a autorilor ghidului, folosind un sistem de rating de stele și o notă a țărilor prin care trece ruta. Fiecare descriere a traseului include o hartă cu puncte de interes de-a lungul drumului și orarul lunar al căilor ferate. Uneori autorii recomandă un traseu scurt sau alternativ.

România apare la unul dintre cele cinci trasee recomandate la secțiunea „Explorând Estul”. Traseul în care sunt incluse orașe românești este Debrețin – Cluj Napoca – Suceava – Cernăuți – Lvov. Secțiunile ghidului poartă nume precum „Descoperiți Marea Britanie și Irlanda”, „Din Franța spre Spania”, „Călătorii balcanice”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul de cluburi pentru tineret al Tenaris, extins la nivel național

Articolul următor

“Voi debloca Autostrada Transilvania și Centura Zalăului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share