Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la Tommy Hilfiger și-au deschis magazin în Cluj

Celebrul grup mondial de designer de lifestyle premium a decis să activeze un magazin destinat copiilor în mall-ul din cartierul clujean Gheorgheni.

Este primul magazin de acest fel pe care Tommy Hilfiger l-a deschis la Cluj. Acesta este operat de compania Sarkk, distribuitor exclusiv al brandului în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele cu această denumire, dar și în boutique-uri și o rețea  de magazine selecționate. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Tommy Hilfiger mai deține și brandul Tommy Jeans, obiectivul companiei fiind proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, femei și copii, colecții de denim, lenjerie și accesorii.

Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele și de uz casnic, genți de voiaj. Linia Tommy Jeans  constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

LeasingWEB: Avantajele unui serviciu de achiziționare în rate a unui website

Articolul următor

Rețeaua de decorațiuni Jysk se va extinde la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share