IT&C Ultimele stiri

LeasingWEB: Avantajele unui serviciu de achiziționare în rate a unui website

Prezența în mediul online poate influența radical succesul unei afaceri, iar prima modalitate de comunicare cu consumatorii și de obținere a încrederii acestora este website-ul. El reprezintă casa business-ului tău în mediul online și trebuie să fie o reflecție a brand-ului și a misiunii, viziunilor și valorilor afacerii tale.

Dar decizia de achiziționare a unui website personalizat pe nevoile business-ului nu este una ușoară, în special în cazul afacerilor mici și medii. Costurile de realizare a acestuia pot fi ridicate, iar suma necesară a fi alocată în acest proces poate fi investită în alte zone de dezvoltare.

Din acest motiv, un număr semnificativ de companii de aceste dimensiuni amână pe un termen nedeterminat intrarea în mediul online sau apelează la variante mai puțin costisitoare, cum ar fi template-urile. Acestea din urmă nu satisfac de multe ori însă nevoile reale ale organizațiilor, prezentând necorespunzător serviciile sau produsele și eșuând să atragă clienți.

Soluționarea acestor dificultăți se poate realiza acum prin LeasingWEB, un nou serviciu de achiziționare în rate a website-ului. Funcționarea sa este similară cu leasing-ul de mașini. Mai exact, produsul dorit este achiziționat printr-un sistem de rate prestabilit și clientul beneficiază de toate serviciile modalității tradiționale de plată, dar și de mentenanță și consultanță pe toată durata contractului.

Un astfel de serviciu vine astfel cu mai multe beneficii, cele mai importante dintre acestea fiind discutate în continuare.

  1. Rezultatele apar din momentul implementării website-ului, iar plata acestuia poate fi realizată pe o perioadă cuprinsă între 6-24 de luni. În acest fel, problema alocării sumei inițiale dispare, iar costurile de realizare a website-ului pot fi acoperite cu ajutorul lead-urilor obținute la nivel online. Această modalitate de plată permite și o analiză lunară comparativă a investiției și a rezultatelor obținute în urma acesteia.
  2. Nevoile business-ului tău și ale clienților acestuia sunt identificate cu precizie și constituie fundamentul funcționalităților și conținutului website-ului. Astfel, îți este oferită întotdeauna soluția potrivită pentru rezultatele dorite. Fiecare proiect începe cu o analiză a pieței, iar site-ul este structurat și dezvoltat în vederea maximizării impactului în mediul online.
  3. Procesul de realizare a site-ului este adaptat unor factori precum bugetul și nevoile unei companii. Astfel, dacă business-ul are în spate un brand puternic și este fundamentat pe valori unice, toate aspectele acestuia pot fi customizate 100%. Aici intră structura, conținutul, design-ul și procesul de implementare. În cazul în care obiectivul principal este un cost total mai scăzut, iar compania acționează într-o piață pentru care există un model testat, ai la dispoziție alegerea unei variante care valorifică design-urile existente.
  4. Obții un control mai mare al cash flow-ului și o optimizare eficientă a costurilor și câștigurilor lunare. O rată fixă lunară îți permite să investești și în alte obiective pentru creșterea afacerii tale, fără a avea grija unor costuri neprevăzute. Mai mult, instrumentele de măsurare a lead-urilor obținute lunar la nivel online și a procentului de finalizare a lor oferă o predictibilate a valorii profitului din acest mediu.
  5. Orice problemă de mentenanță a website-ului este soluționată rapid pe toată perioada contractului. Diferiți factori pot ajunge să afecteze funcționalitățile unui site, iar acestea pot avea consecințe negative asupra productivității. Printr-un serviciu de leasing a website-ului este asigurată însă mentenanța continuă pe toată perioada colaborării, ceea ce îți permite să te implici 100% în creșterea afacerii tale, fără a mai pierde timp cu soluționarea eventualelor probleme.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile obținute prin alegerea implementării unui site pe model leasing. Serviciul a fost inițiat de agenția de marketing digital Klain din dorința de a crește accesibilitatea prezenței online puternice pentru fiecare business, indiferent de mărimea acestuia sau de domeniul de activitate.

Related posts

ABSL Romania announces the 6th edition of the Annual Conference: Romania at the Forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow

redactia

Aeroportul Internaţional Baia Mare, redeschis traficului intern şi extern în iunie

Stefana Muresan

Finanțări de 30.000 de lei pentru Colegiul Național Avram Iancu din Ștei

Traian Dan

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

redactia

Trei clădiri ale Spitalului Județean Sibiu, reabilitate termic din fonduri europene

redactia

Restart Energy ridică un parc solar de 30 de milioane de dolari

Nora Dumitrescu

Maurer Imobiliare, nou proiect rezidențial cu 36 de imobile în Brașov

Stefana Muresan

A fost emis ordinul de incepere a lucrarilor de inchidere a depozitului neconform de deseuri din Dej

Stefana Muresan

Primăria Cluj va avea primul funcţionar public robot din țară

Stefana Muresan

Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Ionut Oprea

Timișorenii de la Contakt își deschid centre în Transilvania

Nora Dumitrescu

Cluj Napoca: Proiect integrat tren metropolitan-metrou, chiar și cu finanțare europeană

redactia

Trei informaticieni clujeni vor să internaționalizeze companiile locale

Nora Dumitrescu

După 22 de ani a fost eliminat pragul la SIF-uri

Papuc Irina

CJ Sibiu caută soluții pentru centura de Sud a orașului. A fost contractat studiul de prefezabilitate

Papuc Irina

Sistem IoT pentru ridicarea prioritară a deșeurilor din Cluj

Nora Dumitrescu

Româncele gestionează afaceri de aproape 90 de miliarde de lei. Topul sectoarelor în care femeile din România câștigă cel mai mult

Papuc Irina

Premieră: Legrand și Samsung lansează o soluție pentru camere de hotel inteligente

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Geiger Transilvania, performanță constantă în construcții

Transilvania Business

Uniunea Europeană alocă 28 de milioane de lei spitalelor clujene

Nora Dumitrescu

Complexul Energetic Hunedoara va furniza servicii de sistem la o putere de 400 de MW până în 2020

Stefana Muresan

Baia Mare va fi monitorizat printr-un sistem “Big Brother”

Nora Dumitrescu

Creștere cu aproape 40% a traficului intern pe Aeroportul Satu Mare

redactia

Campanie de informare, educație și depistare a cancerului de piele

Ligia Voro

Leave a Comment