Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua de decorațiuni Jysk se va extinde la Zalău

Lanțul danez de mobilă și decorațiuni Jysk își va extinde rețeaua în Transilvania prin darea în funcțiune a unei unități în reședința de județ a Sălajului.

Compania daneză a programat deschiderea magazinului de 1.300 mp în 7 noiembrie. “Adăugăm un nou magazin pe harta unităților Jysk din România, de data aceasta în Nord-Vestul țării, aceeași regiune în care a început povestea JYSK în țara noastră, acum 12 ani”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager Jysk România și Bulgaria.

Printre orașele din Transilvania vizate de Jysk se mai numără Orăștie, Alba Iulia și Turda, urmând ca în Cluj-Napoca să apară alte noi magazine în afara celui existent în Galeria Auchan Iris.

Planurile erau de a înființa o rețea de 135 de unități în România. Acum trei ani, Jysk a decis să majoreze valoarea tichetelor de masă acordate angajaţilor.

Conform unui chestionar realizat atunci în rândul angajaţilor din ţările în care activează compania, pe o scală de la 1 la 100 privind nivelul de satisfacţie, românii au realizat un scor mediu de 88, cu 10 puncte mai mare faţă de 2014.

Primul magazin Jysk a fost deschis în Danemarca, în1979. În prezent, Jysk desfășoară operațiuni în 52 de țări, are 23.000 de angajați și 2.800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Danisches Bettenlager, iar în restul țărilor, sub numele de Jysk.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,2 miliarde de euro. Cifra de afaceri a Jysk este de 3,5 miliarde de euro.

Jysk a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără acum 78 de magazine în România. Principalii săi concurenți din România erau Grand Bazar, Ani’s Limited, Laurcy, Transilvania Stock și Risto Proffesional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Americanii de la Tommy Hilfiger și-au deschis magazin în Cluj

Articolul următor

Transport paralizat în zona metropolitană Baia Mare. Grevă la Urbis

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share