Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul mall din Sibiu va avea 9 săli de cinema ultramoderne

Nouă săli de cinema, peste 1.400 de scaune și proiecție cu tehnologie laser vor fi puse la dispoziția sibienilor în noul mall din oraș, așteptat să fie inaugurat pe data de 14 noiembrie 2019.

Primul cinema din Sibiu cu mai mult de două ecrane va avea nouă săli dintre care cinci cu proiecții 3D. CineGold Sibiu va fi amenajat în complexul comercial Promenada. În total vor fi amenajate 1.429 se scaune, scrie Turnul Sfatului, cureferire la reprezentanții cinematografului.

În opt dintre viitoarele săli de cinema vor fi asigurate și câte două locuri pentru persoanele cu dizabilități, care se deplasează cu ajutorul cărucioarelor. Totodată, toate persoanele cu dizabilități vor beneficia de acces gratuit, iar pentru cei cu dificultăți de deplasare gratuitatea se extinde și asupra însoțitorului lor. Ecranul cu cea mai mare dimensiune va avea o lățime 14 metri și o înălțime de opt metri.

Sursa citată mai scrie că în cinci dintre cele nouă săli de cinematograf proiecțiile vor fi 3D, iar filmele vor fi proiectate cu noile tehnologii cu laser.

Curios este că biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, dar și de la automatele de vânzare instalate la intrarea în cinema.

În patru dintre cele nouă săli se vor amenaja scene în fața ecranului. Aceste scene vor avea toate dotările necesare pentru ca sălile de cinema să poată fi utilizate și pentru spectacole de altă natură. De altfel, acesta este conceptul pe care cei de la CineGold Sibiu l-au prezentat operatorilor culturali care au răspuns invitației de a participa la prezentarea viitorului cinematograf, mai scrie Turnul Sfatului.

Foto: Turnul Sfatului

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casa Neuman, fosta reşedinţă a cuplului Ceauşescu, scoasă la vânzare pe 2,7 mil. euro

Articolul următor

Povestea se colorează mai departe. DAW Bența, celebrată la majorat printr-o Gala Aniversară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share