Cluj Transport Ultimele stiri

Clujul are cea mai performantă companie de transport public din România

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca a fost desemnată drept cea mai performantă din acest domeniu la nivel național în 2018.

Rezultatele au fost comunicate în cadrul unei gale desfășurate în cadrul Conferinței Naționale a Transportatorilor de Persoane, publici și privați. La reuniunea profesională au participat companiile publice și private de persoane care activează în marile orașe ale României.

La „Gala Tranzit”, în cadrul ceremoniei organizate, directorului general al CTP, Liviu Neag, i s-a înmânat trofeul prin care societatea clujeană a fost desemnată drept cel mai eficient operator de transport urban din România.

Acordarea acestei distincții pentru CTP, aflată în patrimoniul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, s-a făcut în baza unei analize profesionale, care a cuprins operatorii publici și privați din acest domeniu vital al vieții publice românești, mobilitatea.

Criterii de clasificare: 

  1. Rezultatele financiare la finalul anului 2018
  2. Portofoliul și capacitatea materială, logistică și tehnică de a presta serviciul public/ privat de transport de persoane
  3. Nivelul modernizării flotei de transport și a serviciilor oferite călătorilor
  4. Orientarea ecologică a companiilor și procentul mijloacelor de transport ecologice (autobuze electrice, troleibuze, tramvaie și autobuze Euro 6) din dotarea flotelor de deținute de operatori

Evaluarea a vizat companiile publice și private din marile orașe ale României: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Craiova, Baia Mare, Arad, cu excepția Bucureștiului, întrucât Societatea de Transport Public din capitală nu a participat la conferința națională și la procedura de analiză.

“Obținerea acestei distincții este un motiv în plus pentru CTP de a continua procesul de modernizare și ecologizare, cu susținerea puternică a Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca”, a transmis conducerea transportatorului clujean.

Related posts

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Stefana Muresan

Daniela Blidărean, un deceniu de antreprenoriat de succes  

Stefana Muresan

Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România

Papuc Irina

Leave a Comment