Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Takko Fashion deschide la Zalău și închide la Cluj

Retailerul german Takko Fashion a decis să dea în funcțiune un magazin în noul centrul comercial al Zalăului. Mișcarea vine după închiderea unității sale din Vivo Center Cluj.

Magazinul din reședința de județ al Sălajului va fi amplasat în Zalău Value Centre (ZVC), complex comercial care va fi inaugurat în 7 noiembrie și se va baza pe colecții vestimentare casual și basic, a menționat Katharina Petermann, manager public relations al Takko Fashion.

Compania germană are sediul în orașul Telgte și s-a dezvoltat de la înființarea sa, din 1982, într-un retailer internațional cu 1.900 de magazine în 17 țări din Europa. ZVC este un complex dezvoltat de fondul de investiții Prime Capital.

Acesta a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel). Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha. Ca magazin ancoră va figura hipermarketul Carrefour.

Prime Kapital este o companie imobiliară înființată de Martin Slabbert, fost director general al NEPI, și de Mihai Vasilescu, axată pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est. Principalul concurent din Zalău al ZVC este Active Plazza Mall.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul are cea mai performantă companie de transport public din România

Articolul următor

Oradea, staţiune turistică de nivel naţional

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share