Sanatate Ultimele stiri

Grupul MedLife își consolidează poziția în Moldova și anunță o nouă achiziție: Centrul Medical Micromedica

Grupul MedLife a anunțat astăzi că a achiziționat pachetul majoritar al companiei Micromedica, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din Moldova. Prin preluarea Micromedica, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 26 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind spitalul Lotus Ploiești.

Micromedica activează pe piața de servicii medicale private din 1995 și asigură o gamă largă de investigații, de la consultații multidisciplinare și servicii de laborator, la investigații imagistice complexe. Grupul are în componență șase unități medicale situate în orașele Piatra Neamț, Bacău, Roman, Bicaz, Roznov și Târgu Neamt, toate dotate cu echipamente medicale performante. În 2018 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 18 milioane de lei.

„Prin această achiziție ne consolidăm poziția în Moldova, fiind o zonă de maxim interes pentru noi. Odată cu această tranzacție adaugăm pe harta noastră alte 6 orașe și în felul acesta extindem și mai mult granițele pentru pacienții din nord-estul țării și nu numai. Avem cea mai mare rețea de unități medicale proprii la nivel național. fiind prezenți deja în toate orașele cu peste 150.000 locuitori. Din acest moment putem anunța oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maxim o oră cu mașina la o clinică sau spital MedLife. Vom continua să ne consolidăm poziția și sperăm să mai anunțăm și alte achiziții până la sfârșitul anului”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife Grup.

„Activăm pe piața de servicii medicale de 24 de ani și am încercat permanent să îmbunătățim gama de investigații, oferind pacienților servicii de calitate. Pentru noi, parteneriatul cu MedLife reprezintă o etapă importantă în evoluția companiei. Ne bucurăm că ne alăturăm grupului lider de piață, că ne aliniem la standarde înalte de calitate și că vom beneficia de experiență și cunoștințele atât medicale, cât și de management”, a declarat Ștefan Botez, director general Micromedica.

Foto: medlife.ro

Related posts

NTT DATA, investiții de peste 100.000 de euro în noul sediu din Sibiu

Stefana Muresan

Solina România a cerut certificat de urbanism pentru reconstrucția fabricii pe vechiul amplasament

Stefana Muresan

Primăria Oradea construiește cu circa 5 mil. euro o parcare de 400 locuri

Stefana Muresan

Leave a Comment