Brașov Industrie Ultimele stiri

A început târgul internațional Demo Metal 2019

A XI-a ediție a târgului internațional Demo Metal de la Brașov a început cu tema principală „Smart factory” [Digital Transformation Hub]. Evenimentul își propune să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor smart în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

 

Ediția din acest an a Demo Metal a început marți, 5 noiembrie, și va dura până vineri, 8 noiembrie, pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina. Evenimentul este considerat unul dintre cele mai importante târguri internaționale, organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor.

Tema principală a acestei ediții – „Smart Factory” [Digital Transformation Hub] – este abordată atât în expoziție, la standurile companiilor și în standul special Smart Factory, cât și în cadrul Forumului „Tranziția către Industria 4.0”.

„Industry 4.0 este doar aparent un concept futurist. Multe dintre soluțiile oferite de producătorii importanți la nivel global sunt funcționale la Demo Metal Smart Factory și pot fi testate în multe dintre standuri. A 4-a revoluție industrială este provocarea momentului, dar ea devine accesibilă cu ajutorul specialiștilor prezenți în standurile celor 68 de companii prezente. La astfel de evenimente cum este Demo Metal avem șansa să privim în viitorul afacerii și al profesiei noastre și să ne găsim partenerii cu care vom progresa. Forumul oferă posibilitatea unor noi contacte de afaceri. În Forum, pe lângă furnizorii de echipamente, sunt prezenți și reprezentanți ai companiilor lider din industrie: Schaeffler, Stabilus, Preh, cei care au început deja transformarea digitală a fabricației și a modelelor de business”, a declarat Onuț Iliescu, director general Tehnic Media, organizatorul evenimentului.

Industry 4.0 este noua abordare revoluționară a proceselor de producție la nivel global. Abordarea acestor concepte presupune viziune strategică și propune provocări noi pentru managementul și specialiștii din companiile industriale din România. Demo Metal – Smart Factory este hub-ul de digitalizare ce facilitează contactul cu cei mai buni profesioniști și interacțiunea cu cele mai relevante experiențe în adoptarea noii paradigme a proceselor de fabricație, pentru punerea la curent, scurtarea termenelor de implementare și menținerea în topul competiției productivității.

Cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global.

La Demo Metal Brașov participă peste 60 de companii.

Related posts

AgriPlanta-RomAgroTec: Cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă

Stefana Muresan

SIFI TM Agro, investiție de peste 1 milion de euro în Siloz Carani, cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole

Stefana Muresan

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

Cum a ajuns o companie românească la un nivel de invidiat în business-ul feroviar

Stefana Muresan

România are un nou produs protejat la nivel european: Telemea de Sibiu

Papuc Irina

BestJobs a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte

Stefana Muresan

Noaptea Albă a Galeriilor, a patra oară la Târgu Mureș

Ligia Voro

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Bitdefender semnează un acord cu producătorul de routere Netgear

Stefana Muresan

Băimărenii vor “electrifica” primul Hornbach din Bihor

Nora Dumitrescu

Sibiu is paving the way for the “jobs of the future”, through a dual education system and a dynamic university environment

Stefana Muresan

Stațiunea Borșa va avea pârtie olimpică și telegondolă de 100 milioane lei

Nora Dumitrescu

Președinția României la Consiliul UE. 7 evenimente la Cluj, cel mai important Startup Europe Summit

redactia

Bolojan anunță reluarea licitațiilor pentru tronsoanele Autostrăzii Transivania

Traian Dan

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

Stefana Muresan

Satu Mare: Un nou parc industrial, pe 17 ha

Stefana Muresan

Sondaj IRES: Românii și banii lor. Precepții, comportamente și proiecții financiare

redactia

Șapte noi echipamente medicale ultramoderne vor intra în dotarea a două spitale clujene

redactia

Rondo Ganahl a achiziționat 60% din Transilvania Pack & Print

Ligia Voro

Câţi bani sunt alocați pentru marile proiecte de infrastructură rutieră în 2019

redactia

Cea mai mare companie din Maramureș intră în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Universal Alloy, investiția anului în Maramureș

Nora Dumitrescu

Compania Flex se extinde la Timișoara

Stefana Muresan

Leave a Comment