Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început târgul internațional Demo Metal 2019

A XI-a ediție a târgului internațional Demo Metal de la Brașov a început cu tema principală „Smart factory” [Digital Transformation Hub]. Evenimentul își propune să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor smart în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

 

Ediția din acest an a Demo Metal a început marți, 5 noiembrie, și va dura până vineri, 8 noiembrie, pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina. Evenimentul este considerat unul dintre cele mai importante târguri internaționale, organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor.

Tema principală a acestei ediții – „Smart Factory” [Digital Transformation Hub] – este abordată atât în expoziție, la standurile companiilor și în standul special Smart Factory, cât și în cadrul Forumului „Tranziția către Industria 4.0”.

„Industry 4.0 este doar aparent un concept futurist. Multe dintre soluțiile oferite de producătorii importanți la nivel global sunt funcționale la Demo Metal Smart Factory și pot fi testate în multe dintre standuri. A 4-a revoluție industrială este provocarea momentului, dar ea devine accesibilă cu ajutorul specialiștilor prezenți în standurile celor 68 de companii prezente. La astfel de evenimente cum este Demo Metal avem șansa să privim în viitorul afacerii și al profesiei noastre și să ne găsim partenerii cu care vom progresa. Forumul oferă posibilitatea unor noi contacte de afaceri. În Forum, pe lângă furnizorii de echipamente, sunt prezenți și reprezentanți ai companiilor lider din industrie: Schaeffler, Stabilus, Preh, cei care au început deja transformarea digitală a fabricației și a modelelor de business”, a declarat Onuț Iliescu, director general Tehnic Media, organizatorul evenimentului.

Industry 4.0 este noua abordare revoluționară a proceselor de producție la nivel global. Abordarea acestor concepte presupune viziune strategică și propune provocări noi pentru managementul și specialiștii din companiile industriale din România. Demo Metal – Smart Factory este hub-ul de digitalizare ce facilitează contactul cu cei mai buni profesioniști și interacțiunea cu cele mai relevante experiențe în adoptarea noii paradigme a proceselor de fabricație, pentru punerea la curent, scurtarea termenelor de implementare și menținerea în topul competiției productivității.

Cei mai importanți manageri ai companiilor de top din industria din România vor împărtăși participanților din viziunea, experiența și provocările întâmpinate la implementarea conceptului în unitățile lor productive locale sau la nivel global.

La Demo Metal Brașov participă peste 60 de companii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi inaugurat săptămâna viitoare. Suprizele pregătite pentru acest an

Articolul următor

Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, a vizitat Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share