Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi inaugurat săptămâna viitoare. Suprizele pregătite pentru acest an

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi inaugurat vineri, 15 noiembrie, cu un concert de Crăciun. În Piața Mare au fost deja montate căsuțe și tot acolo va fi amenajat, ca în ultimii ani, un patinoar și un brad artificial. Bradul în acest an cântărește peste 11 tone și are aproape 24 de metri înălțime.

 

Târgul de Crăciun din Sibiu ajunge în acest an la ediția cu numărul 13 și va dura până pe data de 3 ianuarie 2020. Locația va fi inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, de la ora 19. Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun, patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun, a anunțat Primăria Sibiu.

„Sibiul are singurul târg stabilit cu atât de mult timp înainte din punct de vedere al expozanților, din acest motiv ne permitem să faci o selecție mai dură, iar expozanții să fie din ce în ce mai interesanți”, spune Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.

Organizatorii mai anunță că spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului.

Ediția 2019 aduce din nou în prim plan o inițiativă prin care oricine poate face câte o donație celor nevoiași. Intitulat „Shoebox – Cadoul din cutia de pantofi”, acest proiect constă în pregătirea unor cutii de pantofi care conțin daruri pentru copii din medii defavorizate. Anul acesta, căsuța Shoebox va fi situată lângă brad, în perioada 2-18 decembrie. Astfel, printr-un gest mărunt, mii de copii au șansa de a se bucura de magia Sărbătorilor de iarnă.

Organizarea Târgului de Crăciun din Sibiu durează 2 săptămâni.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Comerțul cu amănuntul, în creștere în România, față de statele UE

Articolul următor

A început târgul internațional Demo Metal 2019

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
12
Share