Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

Tichetele de masă pot fi folosite și sub forma cardului de masă, un beneficiu pe care și-l doresc cei mai mulți angajați români. Și angajații tăi ar aprecia posibilitatea de a avea un card de masă pe care să-l folosească atât pentru achiziționarea unui prânz sănătos în timpul orelor de serviciu, cât și pentru cumpărarea de produse alimentare necesare. Astfel, salariații tăi vor simți deopotrivă implicarea ta ca angajator în creșterea nivelului lor de trai, dar și preocuparea pentru calitatea orelor petrecute la locul de muncă.

Cardul de masă Up Dejun asigură plăți simple și rapide, fără grija socotelilor anevoioase la casa de marcat, cardul permițând plăți fracționate din valoarea unui tichet.

Costurile nu trebuie să te preocupe, întrucât cardurile de masă beneficiază de avantaje fiscale importante. Acestea au deductibilitate 100 % la calculul impozitului pe profit și scutire de la plata contribuțiilor sociale, ceea ce va rezulta într-un cost cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeași sumă oferită în bani.

Prin implementarea sistemului de carduri de masă, vei avea 100% salariați motivați cu 0% efort investit. Este nevoie de o singură comandă la patru ani și de o alimentare lunară a cardurilor care se face prin doar câteva click-uri de pe platforma Up Online. Pe parcursul întregului proces, beneficiezi de consultanță gratuită din partea echipei Up România, care te va ajuta să-ți personalizezi oferta în funcție de nevoile și particularitățile firmei.

Posesorii cardurilor de masă Up Dejun își pot achiziționa produse alimentare din toate marile rețele comerciale, aceștia având la dispoziție și o vastă gamă de restaurante, companii de catering și fast-food-uri, la nivel național.

Utilizatorii cardurilor au posibilitatea de a fi în permanență informați despre soldul și tranzacțiile efectuate prin intermediul aplicației oferite de Up Romania, prin platforma Up Online, aplicația pentru mobil Up Mobil și serviciul Up SMS.

Up România, identitate a Chèque Déjeuner România, face parte din Grupul Up, o companie internațională și solidă, prezentă în 19 țări. Are  o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajaților, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Cere o ofertă personalizată și comandă cardurile de masă Up Dejun.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Digitalizarea administrației publice un vis. România codașa Europei!

Articolul următor

La Blaj a fost inaugurată noua clădire administrativă a companiei Bosch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share