Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curse charter de la Oradea spre Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt

Începând cu următorul sezon estival crește numărul destinațiilor de vacanță accesibile prin curse charter de pe Aeroportul din Oradea. Pe lângă destinațiile consacrate în anii trecuți – Turcia și Egipt – tour operatorii pregătesc pachete turistice pentru Grecia și Tunisia, toate cu pornire din Oradea.

„Detalii legate de pachete vor fi prezentate de către principalii operatori turistici care activează și în județul Bihor, între aceștia, Paralela 45, Need Tour, Amara Tour, ofertele fiind deja lansate sau urmând să fie lansate în viitorul apropiat”, a declarat Adrian Simon, purtătorul de cuvânt al CJ Bihor.

Acesta mai informează că, vineri 8 noiembrie, se întrunesc în prima ședință noii membri ai Consiliul de Administrație al RA Aeroportul din Oradea. Este vorba despre: Gheorghe Răcaru (fost director Blue Air și Tarom) – președinte, Tudor Jidav (fost director la aeroporturile Otopeni și Băneasa), Alexandru Pop (magazinul Crișul, Sapient Imobiliare), Dan Adrian Popuș (Plastor Trading SRL). „Principala lor sarcină este readucerea curselor externe low cost, cu ajutorul cărora aeroportul a înregistrat 160.000 de pasageri în 2017 și 220.000 în 2018. Consiliul Județean Bihor, în calitate de autoritate tutelară, va susține și în viitor toate demersurile pentru atingerea acestui deziderat”, spune Adrian Simon.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Articolul următor

Programul Operaţional Regional, un succes real în judeţul Caraș-Severin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share