Investitii Judete Sibiu Ultimele stiri

Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

- Scandia Food Project rendering 2 - Scandia Food intră pe piața imobiliară și anunță intenția de a investi 30 de milioane de Euro într-un ansamblu rezidențial în Sibiu

Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, are intenția de a investi în Sibiu peste 30 de milioane de Euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidențial de amploare, desfășurat pe o suprafață de aproximativ 70.000 de metri pătrați.

Amplasat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia, la mai puțin de trei kilometri de Piața Mare din Sibiu, proiectul rezidențial va include 7 clădiri cu regim de înălțime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere și studio-uri, numeroase spații de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidențială și pentru cea comercială, parcuri și spații verzi, zone de joacă și de relaxare pentru copii, precum și o pistă pentru biciclete.

„Am construit Scandia, una dintre cele mai apreciate mărci de succes din România, ce a devenit de-a lungul timpului un business complex. Dezvoltarea unui produs rezidențial de amploare în Sibiu, orașul nostru natal, a venit pe fondul evoluției pieței imobiliare precum și din dorința de a răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi. Proiectul este în faza de dezvoltare, PUZ -ul este obținut anul acesta și suntem deschiși oricăror oportunități de asociere sau vânzare către potențiali parteneri specializați pentru acest proiect de top”, a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.

Sibiul reprezintă una dintre principalele piețe rezidențiale din România, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară SVN România, consultantul și agentul proiectului. Astfel, anual se livrează peste 2.000 de apartamente și case în oraș și împrejurimi, ultimii 12 ani aducând finalizarea a peste 17.000 de locuințe în Sibiu. Prețul apartamentelor în zona în care va fi construit ansamblul rezidențial dezvoltat de Scandia Food pornește de la 39.000 de euro + 5% TVA.

„Dezvoltarea economică a Sibiului a dus la crearea unei cereri constante de locuințe. Concomitent, creșterea veniturilor s-a transpus și în dezvoltarea segmentului middle market, reprezentat de proiecte cu un amplasament în interiorul orașelor, cu suprafețe generoase și finisaje de calitate”, afirmă Ionuț Nicolescu, partener SVN România.

Scandia Food, lider pe piața conservelor din România, și-a extins operațiunile în anul 2018 prin achiziția unei noi fabrici de conserve de pește în Spania, urmărind în același timp creșterea organică atât în categoriile pe care le produce, cât și în cele pe care le comercializează.

Începând cu 2019, Scandia Food a adăugat în portofoliu brandul Sunset – produse de tip caju, fistic, fructe nobile; iar în 2018 s-au adăugat brandurile Grandes Hoteles, Tapas și Pombina, odată cu preluarea companiei spaniole Thenaisie Provote. Astfel, mărcile deținute de Scandia Food sunt Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Lotka, Năvodul Plin, Kopca, Rotina, Bâlea și Roua.

Related posts

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

The MIPIM Awards 2018 finalists

Ionut Oprea

CJ Sibiu: Hotărâre pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu – reduceri pentru companiile aeriene și redeschiderea unor rute suspendate

Papuc Irina

Amadeus și Visa CyberSource își unesc forțele pentru a combate fraudele în industria de călătorii

Ligia Voro

Alexandru Mudura junior a cumpărat Oradea Shopping City. Valoarea tranzacției, 8 milioane de euro

redactia

Firmele nevoite să lucreze de la distanță, ajutate gratuit

Nora Dumitrescu

Video – conferință Shanghai – Oradea – Satu Mare – Arad pe tema Covid – 19

Traian Dan

Cinci oferte pentru centura metropolitană a Clujului

Stefana Muresan

Alertă: Fan Courier avertizează asupra unui nou atac de tip phishing

Papuc Irina

“Nu stăm pe margine și comentăm, punem mâna și facem”

Stefana Muresan

Comuniteca, primul spațiu pentru comunitate din Oradea

Traian Dan

Noua Sală Polivalentă din Oradea va dispune de 825 de locuri de parcare

Traian Dan

Incidentele cibernetice, în topul riscurilor de care companiile se tem, arată studiul anual Allianz Risk Barometer

Papuc Irina

Poșta va face livrări contra cost pentru pacienții din programele naționale la Cluj

Nora Dumitrescu

Buget de 13 miliarde de lei pentru transporturi, din care 8 miliarde pentru investiții

redactia

Iustina Pavel a câștigat a unsprezecea ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”  

Ligia Voro

Evoluție a traficului de pasageri pe Aeroportul Iași – 132.000 de călători au tranzitat aerogara în luna iulie

Stefana Muresan

Întreprinzătorii din Ardeal, conectați cu businessmenii din SUA

Nora Dumitrescu

Deva, proiecte cu finanțare europeană de 70 mil. euro

Stefana Muresan

Teraplast, 3 noi puncte de lucru: Bihor, Neamț și Ilfov

Stefana Muresan

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

Stefana Muresan

Proiect de 250 mil. euro pentru extinderea rețelei de apă din Satu Mare

redactia

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

Ion Surdu

Investitorii din agricultură și silvicultură, chemați să dezbată Ghidul pentru finanțarea infrastructurii de irigații

Ion Surdu

Leave a Comment